T 613 Special
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
etienne napísal:603: Co ? Rekonstruuje Karosy a plynofikuje, kupuje Sor B9.5 z Libchavy z CR a ide nakupovat 6 novych trolejbusov tusim 23 Tr zo Skody Ostrov (teraz ich niekto uz kupil tusim Siemens) a buduci rok kupi nejake dalsie autobusy. Podla mna je to ovela mudrejsie ako nakupit nejake zahranicne autobusy za niekolko stoviek milionov a 100 rokov splacat.
Máme tu TY LIBCHAVY! SOR je ale myslím česká firma. Založili ji lidi, co utekli z nedaleké Karosy s veškerým know-how a dneska už se u nás prodává snad i víc těch SORů než Karos...Martin napísal:Ale Karosa, SOR i Škoda Ostrov jsou taky zahraniční autobusy a trolejbusy, ne?
23Tr je "otrolejbusovaný" nízkopodlažní citybus Renault a pokud se nic nezměnilo, tak Škoda Ostov stále spadá pod Holding Škoda a ten je vlastněn nějakou nevýznamnou americkou firmou...
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
- Eda
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 30 Máj 2004, 00:41
- Tatry, ktoré vlastním: T613 Elektronic ´93
- Kontaktovať užívateľa:
vŠechny speciály až na stříbrný od pana Hlacha jsou černé.
Naposledy upravil/-a Eda v 11 Aug 2005, 09:28, upravené celkom 1 krát.
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
No já jen, že jsem ve vší skromnosti rozbil teorii, že všechny Speciály byly z výroby černé. Ale teď už jsem koukám zase off-topic, tady se řeší fotomontáže brněnských trolejbusů a jestli jsou Libchavy v ČR nebo v SR a jestli když je město v ČR, tak je pro občany SR v zahraničí nebo ne. Ach jo. Já snad nikdy nebudu psát příspěvky k věci 
-
603
mne stoji tmavomodry S pod oknom... i s modrym interierom... ma dajake blavacke spz... nejake info su na http://www.t613.sk/index.php?wiew=data&type=5
-
Ambiciózní tajemníček
-
603
-
Ambiciózní tajemníček
Vy si to představujete jako hurvínek válku, chlapci. Že vraj "spýtaj sa kolko sa vyrobilo modrych chromiek, hnedych trojak a bielych 603"...
To se jako mám zeptat koho? To přece neví ani tatrovácký pámbíček. Neexistuje nikdo, kdo to ví a neexistuje místo, na kterém by to bylo přehledně napsáno.
Když chci vědět, v jakých barvách se vyrobily Speciály, musím zalistovat v Kopřivnici knihami vyrobených vozů (asi dvě knihy formátu A4, co řádek, to auto) a pěkně stránku po stránce probrat, jestli náhodou není někde nějaký Speciál (jsou pěkně zamíchané mezi jiné vozy). Jak na nějakého narazím, tak si musím zapsat výrobní číslo. Pak se pěkně objednat do podnikového archivu, sehnat propustku do fabriky, nechat se prošacovat ochrankou, v archivu nalézt vozidlové karty (pro každé auto jeden lísteček, na kterém je kromě výrobních čísel napsána občas ještě barva a celkem už nic moc dalšího), probrat se všemi těmi tisíci lístků a najít ty, na nichž jsou výrobní čísla dříve v knihách nalezených Speciálů, opsat si z nich barvy...
Kdybych to chtěl dělat u chromek a trojek, budu muset probrat kolem deseti tisíc vozových karet (ovšem nedochovaly se karty ke všem vozům). A to vám nepřeji vidět, co bych vám tu teprv dělal za bordel na fóru, kdybych se z toho opravdu zbláznil.
To se jako mám zeptat koho? To přece neví ani tatrovácký pámbíček. Neexistuje nikdo, kdo to ví a neexistuje místo, na kterém by to bylo přehledně napsáno.
Když chci vědět, v jakých barvách se vyrobily Speciály, musím zalistovat v Kopřivnici knihami vyrobených vozů (asi dvě knihy formátu A4, co řádek, to auto) a pěkně stránku po stránce probrat, jestli náhodou není někde nějaký Speciál (jsou pěkně zamíchané mezi jiné vozy). Jak na nějakého narazím, tak si musím zapsat výrobní číslo. Pak se pěkně objednat do podnikového archivu, sehnat propustku do fabriky, nechat se prošacovat ochrankou, v archivu nalézt vozidlové karty (pro každé auto jeden lísteček, na kterém je kromě výrobních čísel napsána občas ještě barva a celkem už nic moc dalšího), probrat se všemi těmi tisíci lístků a najít ty, na nichž jsou výrobní čísla dříve v knihách nalezených Speciálů, opsat si z nich barvy...
Kdybych to chtěl dělat u chromek a trojek, budu muset probrat kolem deseti tisíc vozových karet (ovšem nedochovaly se karty ke všem vozům). A to vám nepřeji vidět, co bych vám tu teprv dělal za bordel na fóru, kdybych se z toho opravdu zbláznil.
-
603
-
Ambiciózní tajemníček
-
603
ok..
tak nic...
myslel som tuto farbu... bo to bola jedna trojka na svete co sa mi pacila.. a uz neni... http://www.t613.sk/index.php?wiew=obr&u ... ia%20Tatra
tak nic...
myslel som tuto farbu... bo to bola jedna trojka na svete co sa mi pacila.. a uz neni... http://www.t613.sk/index.php?wiew=obr&u ... ia%20Tatra
-
Ambiciózní tajemníček
-
Ambiciózní tajemníček
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných