Nehádej, řekni mi to!

Odfotili ste niečo zaujímavé ? Sem s tým !
Napísať odpoveď [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Nehádej, řekni mi to!

Príspevok od užívateľa D.A. » 18 Jan 2005, 09:52

Docela mě štve, že nějak nemůžu s jistotou určit, o jakou značku jde. Znáte ten pocit?
Podle světla by mě něco napadalo, ale k tomu zase nesedí obstarožní disk. Takže to vypadá na něco z Ruska, případně italský pravěk.

Pro pomaleji přežvykující: Tatru v tom skutečně nehledám.

Pomozte. ( :) ).
Prílohy
WASistDAS.jpg
WASistDAS.jpg (29.63 KiB) 2574 zobrazení

Užívateľov profilový obrázok
ondrej
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ondrej » 18 Jan 2005, 09:58

nemáš foto pred veľkým treskom?
inak disky Trilex boli koncom 60-tych a začiatkom 70-tych rokov veľmi populárne a rozšírené, nesedí mi k nim to pomerne moderné svetlo...

Užívateľov profilový obrázok
Stevo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 10 Feb 2004, 09:41
Tatry, ktoré vlastním: taka bordova
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Stevo » 18 Jan 2005, 11:19

Mne to pripomina Rabu

D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa D.A. » 18 Jan 2005, 12:31

No právě, je to ilustrační foto ze SM 2002 - k nehodám kamiónů, chlapík za svodidlem podle oblečení je taky docela "in", takže to bude něco současného.

Neregistrovaný

Príspevok od užívateľa Neregistrovaný » 18 Jan 2005, 13:05

rumunsky roman?

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných