tak jsem objevil konečně model - resinový 1/43, za přijatelnou cenu, mají je na Macmodel, ve dvou barvách, ale prý není problém udělat zakázkovou variantu ( verze kol, interiér )
zatím je jenom ploutev z roku ´38, další varianta/y se údajně chystají, nechám se překvapit
Tatra 97 - model
-
koprfilmtatra
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2009, 11:47
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Tatra 97 - model
tak na MACmodelu jsou další dvě verze T 97 - 1937 a 1939, opět černá a šedostříbrná s barevnými variantami kol, interiérů a volantů
snad jim to vydrží
snad jim to vydrží
- Jirka Pollak
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 16 Dec 2005, 12:40
- Kontaktovať užívateľa:
modely tatra 607 asi znate, ze? jirka
... jistě že ano, několik, a jak to souvisí ..... ?????Jirka Pollak napísal:modely tatra 607 asi znate, ze? jirka
- Jirka Pollak
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 16 Dec 2005, 12:40
- Kontaktovať užívateľa:
Milý příteli, ve snaze informovat, to souvisí stejně jako nákladáky s tatrou 97 - dostal se mě do ruou link*, který asi ne všichni zájemci znají a forum je pro výměnu informací zřízeno:
Doufam, tedy že jsem nic zlého neprovedl...
"Modely automobilů Tatra,které se snažím, jak nejlépe dovedu,vyrábět pro lidi,kteří jsou stejně "postiženi",jako já.Modely jsou vyráběny ručně jen ve velmi malých sériích a jen na objednávku.Tomu odpovídá jejich cena -cca mezi 80 až 100 Euro(v přepočtu). Webovou stránku mám momentálně v "generální opravě", ale je přístupná.Modely jsou tam k prohlédnutí ,ale ostatní údaje jsou neplatné. http://www.falm.wz.cz s pozdravem Miloš Musil, Brno
Doufam, tedy že jsem nic zlého neprovedl...
"Modely automobilů Tatra,které se snažím, jak nejlépe dovedu,vyrábět pro lidi,kteří jsou stejně "postiženi",jako já.Modely jsou vyráběny ručně jen ve velmi malých sériích a jen na objednávku.Tomu odpovídá jejich cena -cca mezi 80 až 100 Euro(v přepočtu). Webovou stránku mám momentálně v "generální opravě", ale je přístupná.Modely jsou tam k prohlédnutí ,ale ostatní údaje jsou neplatné. http://www.falm.wz.cz s pozdravem Miloš Musil, Brno
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní