Zadný stabilizátor
-
Fero
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
no neviem na akej urovni som... (a nemam ani nic osobne proti tebe, ale ak ta mozem poprosit vyvaruj sa vo svojich prispevkoch utokom na moju osobu a vynechaj frazy typu "keby boli všetci ako ty (čiže ako cirkev v stredoveku " dakujem ) a predstav si ake by to bolo krasne keby neboli tuningove auta....
-
René
Ja som sa ťa nechcel dotknúť ale inú možnosť si mi nedal jednoducho tvoje odpovede boli až na tú poslednú tak k veci že som to musel skúsiť.
PS: je zaujímavé že ke)d sa niekoho niečo dotkne a berie to vážne tak sú odpovede na toto fórum vzácne vecné. Už som prestal dúfať.
...niekde tam pred tým sa niekto pýtal na elektrické palivové čerpadlo a ostatní nie aby mu poradili ale ho pekne zosmiešnili. Takto si pomoc Tatraovákov nepredstavujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: je zaujímavé že ke)d sa niekoho niečo dotkne a berie to vážne tak sú odpovede na toto fórum vzácne vecné. Už som prestal dúfať.
...niekde tam pred tým sa niekto pýtal na elektrické palivové čerpadlo a ostatní nie aby mu poradili ale ho pekne zosmiešnili. Takto si pomoc Tatraovákov nepredstavujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
603
-
enrique
-
Neregistrovaný
-
enrique
- DRracer
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 31 Máj 2004, 22:23
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 2-603 M68
Tatra 130 1:14 - Bydlisko: CR
- Kontaktovať užívateľa:
Sedo: ja se tomu moc nesmeju. Prisel jsem po tydnu zpet na TP a nestacim se divit
. Takoveto prestrelky jsou povestne na jinem foru, ale od toho je tady na TP snad administrator fora, ne? Budto tomu udela pritrz - jednoznacne vyhlasi, ze to uz je trochu moc, nebo to toleruje, cimz da prostor, aby se takove reakce objevily i tady. Kolikrat i ja mam nevhodne/naivni/debilni dotazy (dosadte dle libosti), ale ocekavam, ze zde na TP mi na ne nekdo v klidu odpovi. Dosud to slo, tak to prosim nekazte
.
etienne: admine, co ty na to

etienne: admine, co ty na to
-
Marek
- Stevo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 10 Feb 2004, 09:41
- Tatry, ktoré vlastním: taka bordova
- Kontaktovať užívateľa:
To je spodok pancieraka.
Marek: My vieme o com sa bavime, ale takisto vieme ze klasickej 613ke je to na dve veci. A ked to chce niekto namontovat tak si to spravi a namontuje a hotovo.
btw Tomas: kde vidis nejake ine ramena??? su plne rovnake, len maju navarene usi na stabilak. A samozrejme konzoly. That´s it, ziadne cary...
Marek: My vieme o com sa bavime, ale takisto vieme ze klasickej 613ke je to na dve veci. A ked to chce niekto namontovat tak si to spravi a namontuje a hotovo.
btw Tomas: kde vidis nejake ine ramena??? su plne rovnake, len maju navarene usi na stabilak. A samozrejme konzoly. That´s it, ziadne cary...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní