Jozef Korčák napísal:...hlavně jsem vám chtěl poradit a osvětlit jak to tehdy bylo.Jistě víte vše, tak se nebudu obtěžovat...
Já nevím skoro nic, mě by to zrovna zajímalo a rád bych byl tím "osvětlením obtěžován". Pokud z výše uvedených příspěvků vyplývá názor, že zdejší auditorium to většinou nezajímá, pak lze použít mail: cadik613(zav)volny.cz .
Mrzí mne, že zdejší diskuze tak snadno sklouzává jen k vzájemnému osočování, přestože je to pochopitelné, když počáteční informace "Jozefa Korčáka" spíše přispívá k bourání tak pečlivě budovaných mýtů...
Jozef Korčák napísal:...používal právě Tatru 613 speciál, ale takovéto kolotočářské serepetičky v něm z prostého důvodu nebyly... Každopádně lednice a televisor v žádném specálu nikdy nebyly, to jsme my nepotřebovaly...
Zejména by mě zajímalo, jaké daleko důležitější (potřebnější) vybavení ve Speciálech bylo, třeba zda tam bylo AMR (u některých kusů), dle různých vzpomínek byl ve výbavě standardně magnetický maják (který se nepoužíval obdobně jako držáky vlajek...) a někdy se vozil i kufřík s PR31...
Uživatel na zadním sedadle (soudě dle nicku) se těmito "podružnostmi" většinou nezabýval... Ovšem její řidič (soudě dle poznámky o čekání na parkovišti) by to vědět měl a navíc by mohl mít z té doby i fotografii se "svým" vozidlem, jak řidiči na památku mívají, neb v té době to tuctové vozidlo rozhodně nebylo.