Čože som to našiel v garáážu?
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
Jo tak akože umytie svetiel to je veľmi efektívny spôsob ako zvýšiť účinnosť svietenia toť svätá pravda 
Inak tie 55/60 používam na každom aute a nejako sa nestresujem. Holt, som ešte mladý s jastrabím zrakom. Ja vlastne svetlá mám len preto zapnuté aby ma videli ostatní účastníci cestnej premávky ja ich vlastne vôbec nepotrebujem.
Vlastne... ja som Riddick
Inak tie 55/60 používam na každom aute a nejako sa nestresujem. Holt, som ešte mladý s jastrabím zrakom. Ja vlastne svetlá mám len preto zapnuté aby ma videli ostatní účastníci cestnej premávky ja ich vlastne vôbec nepotrebujem.
Vlastne... ja som Riddick
-
Palo
- tomas
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
- Kontaktovať užívateľa:
Preco si myslite ze silnejsie ziarovky musia automaticky oslnovat?
Si myslim, ze najdolezitejsie je mat umyte a spravne nastavene svetla ...
Viete, ze nakladaky pouzivaju 75/70W, viete ze xenony maju priblizne 2.5x vacsi svetelny tok? Skuste si to preratat na W
To ze tam su 100/90W este neznamena ze oslnuju ...
Si myslim, ze najdolezitejsie je mat umyte a spravne nastavene svetla ...
Viete, ze nakladaky pouzivaju 75/70W, viete ze xenony maju priblizne 2.5x vacsi svetelny tok? Skuste si to preratat na W
To ze tam su 100/90W este neznamena ze oslnuju ...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných