Kdesi na západě
-
martin h
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kdesi na západě
Chtěl jsem hodit do placu pár fotek z dnešní pracovní cesty, ale koukám, nemám je jak vložit. Jestli je to chyba nevím, pokusím se je vložit v další odpovědi.
-
martin h
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
martin h
-
martin h
Etienne - díky.
Ve stejném městě jako níže uvedená Tatra vegetuje i chromka solidního stavu, jenže se mi někam schovává a vyfotit jí představuje výkon bulvárního fotografa.
Až pojedu okolo, vyfotím takové malé vrakovišťátko T613. Veřejné není, jen si tímto způsobem majitel skladuje své hodnoty.
Ve stejném městě jako níže uvedená Tatra vegetuje i chromka solidního stavu, jenže se mi někam schovává a vyfotit jí představuje výkon bulvárního fotografa.
Až pojedu okolo, vyfotím takové malé vrakovišťátko T613. Veřejné není, jen si tímto způsobem majitel skladuje své hodnoty.
- Prílohy
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
martin h
Zase spiknutí! Tentokrát mi zlý, ošklivý a nepřející software ukradl konce popisů.
IMG_6647: Auta tudíž volně projíždějí a kruháč nemá žádný smysl, navíc je zde velmi slabý provoz a původní klasická křižovatka byla nejen přehledná, ale díky velkým rozměrům dovolovala řešení krizových situací jinak, než rozmlácením auta o betonové bloky.
IMG_6642: Na druhou stranu, velká část německých senilních řidičů má problém rozeznat vodidlo které jede před ním, od vozidla zaparkovaného u kraje - proto ta úprava. Ale vážně, nechápu smysl "poloostrovů" kterými vozovku zůží a tím parkovací místa uberou.
Ještě něco: v Chebu se ve věhlasném areálu tržnice Dragoun buduje obchodní centrum a u něj bude co? Samozřejmě, kruháč! V deníku "Chebsko" ze dne čtvrtka 1. listopadu je článek ve kterém jsou vyjádřeny obavy ohledně dimenzování tohoto kruháče. Je tam věta, která mě doslova šokovala.
cituji: "Původně zde měla stát klasická křižovatka. Na zásah státních orgánů jsme ji museli předělat na kruhovou."
Moc by mě zajímalo, který státní orgán nařídil že zde nemůže být křižovatka klasická. Kam až tahle zrůdná mánie povede? Budeme jezdit v jízdních pruzích širokých 2-2,5m vymezených betonovými mantinely "aniocentimetrvedle?"
IMG_6647: Auta tudíž volně projíždějí a kruháč nemá žádný smysl, navíc je zde velmi slabý provoz a původní klasická křižovatka byla nejen přehledná, ale díky velkým rozměrům dovolovala řešení krizových situací jinak, než rozmlácením auta o betonové bloky.
IMG_6642: Na druhou stranu, velká část německých senilních řidičů má problém rozeznat vodidlo které jede před ním, od vozidla zaparkovaného u kraje - proto ta úprava. Ale vážně, nechápu smysl "poloostrovů" kterými vozovku zůží a tím parkovací místa uberou.
Ještě něco: v Chebu se ve věhlasném areálu tržnice Dragoun buduje obchodní centrum a u něj bude co? Samozřejmě, kruháč! V deníku "Chebsko" ze dne čtvrtka 1. listopadu je článek ve kterém jsou vyjádřeny obavy ohledně dimenzování tohoto kruháče. Je tam věta, která mě doslova šokovala.
cituji: "Původně zde měla stát klasická křižovatka. Na zásah státních orgánů jsme ji museli předělat na kruhovou."
Moc by mě zajímalo, který státní orgán nařídil že zde nemůže být křižovatka klasická. Kam až tahle zrůdná mánie povede? Budeme jezdit v jízdních pruzích širokých 2-2,5m vymezených betonovými mantinely "aniocentimetrvedle?"
-
martin h
Dneska jsem jel pracovat kousek dál od baráku a měl jsem v plánu zpáteční cestu trochu protáhnout a vyfotit ono vrakovišťátko 613. Jenže ouha, dodávce naložené na 90% v horoucích peklech rupla poloosa v dost prekérní situaci - při sjíždění kopce v prudké zatáčce na 1.° na zledovatělém sněhu. Musel jsem brzdit pouze brzdou a ne motorem což na kluzkém povrchu není dobré, jelikož i nepatrný rozdíl brzdných sil jednotlivých kol může vyústit v nepříjemnou situaci. Kdyby se "utrhla stopa" tak letím šupem neovladatelně dolů. Kopec dlouhý asi 200 metrů připomínající gigantickou dětskou klouzačku se zdál být nekonečný.... Následoval nouzový přesun a narušení plánu. Tak mě napadlo vám ukázat tuze veselou fotku z poněkud příjemější roční doby. Jména osob pochopitelně uvádět nebudu.
- 603-1 pepa
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 16 Júl 2005, 14:08
- Kontaktovať užívateľa:
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 29 neregistrovaných