TKB
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Kdepak jsem je já pohrdlivě vyjadřoval o Slovácích? To mi tedy připomeň.ondrej napísal:Luboš - moje konštatovanie "Luboš sa rád zasvätene vyjadruje k veciam, o ktorých nemá potrebné informácie" bolo myslené a aj štylizované všeobecne. Stačí si z poslednej doby pripomenúť napr. tvoju kritiku a posmešky na účet Romana na stretnutí Orlík (upozorňoval som ťa tam na začiatku, aby si sa nestrapňoval, ak do veci nevidíš-nepomohlo, kritizoval si a potom následne sa jedným dychom nehanbil pýtať, čo že sa tam vlastne stalo..a nevieš to presne asi ani doteraz), prípadne vynášanie tvojich pohrdlivých súdov o "praktikách TAKS" pár riadkov vyšie, pritom o vnútornom živote tejto organizácie toho vieš rovnako tak málo, že ťa to vôbec neoprávňuje k nejakým súdom.
Veľmi rád sa navážaš do niekoho, kto ti je nesympatický, a používaš k tomu akékoľvek zámienky, ktoré si rád a pohotovo demagogicky prispôsobuješ na svoj obraz (napr. v minulosti tvoje viaceré pohrdlivé poznámky o Slovákoch) - tak, ako by si si vo svojej zášti a neprajnosti želal, aby to bolo. To nie je seriózny prístup a človeka, ktorý sa takto dlhodobo a cieľavedome správa, si nemôžem vážiť. Si myslím dosť inteligentný na to, aby si to pochopil. Ešte máš čas niečo so sebou urobiť - či máš na to ale aj chuť....
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Kontaktovať užívateľa:
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Sedo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Júl 2004, 16:11 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ak niekto v tej diskusii dospel k zaveru a dohodol sa sam so sebou, tak to je jeho problem.Roman Maďar napísal:Tak tomuto zase prwe zmenu nerozumiem ja, hmSedo napísal:Ja som napriklad v tej diskusii o "tatrovakoch" k ziadnemu konsenzu nedospel a to, ze ak je po niekom, tak to neznamena, ze to tak je.
-
ladis
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Aug 2006, 18:00
- Kontaktovať užívateľa:
Phorum zase poběží, zbývá jen:
- převést databázi do UTF-8 (nebo opravit pár chybiček v nové verzi phora)
- opravit převodní skript do nové verze - stávající kód ignoruje počet příspěvků registrovaných autorů a datum registrace.
- rozsekat databázi tak, aby ji bylo možné nasypat k providerovi.
To vše patrně zítra, dnes se věnuji uschopňování kompresorové stanice. Moc krásně sviští
- převést databázi do UTF-8 (nebo opravit pár chybiček v nové verzi phora)
- opravit převodní skript do nové verze - stávající kód ignoruje počet příspěvků registrovaných autorů a datum registrace.
- rozsekat databázi tak, aby ji bylo možné nasypat k providerovi.
To vše patrně zítra, dnes se věnuji uschopňování kompresorové stanice. Moc krásně sviští
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
ziza.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný