Diskusia o histórii továrne Tatra, jej produktov a súvislostiach
Napísať odpoveď
[phpBB Debug] PHP Warning: in file
[ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line
1266:
count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Karel
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Feb 2006, 22:16
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Príspevok
od užívateľa Karel » 06 Aug 2007, 17:44
Má někdo zkušenosti s novými brzdovými bubny od p. Bučka (s příčným žebrováním). Už jsem je viděl na 3 Hadimrškách a údajně to mnohem lépe brzdí. Má je někdo na svém voze a může to potvrdit ? Rozhoduji se zda je koupit, ale vzhledem k tomu že těch originálních mám plnou skříň budu asi těžko přesvědčovat manželku že k těm 20 co mám ve skříni potřebuji další 4

-
JáPavel
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 04 Aug 2006, 09:15
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra
-
Kontaktovať užívateľa:
Príspevok
od užívateľa JáPavel » 06 Aug 2007, 19:37
Já jsem vycházel z původních,které jsem měl na autě.Soustružník,který mi je zarovnával se vyjádřil ,že je to na hraně a téměř sebevražda. Jaké je Karle minimum, co by mělo na bubnech zůstat ,aby se nakroutily?
-
Karel
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Feb 2006, 22:16
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Príspevok
od užívateľa Karel » 06 Aug 2007, 20:23
Kolik je minimum bohužel nevím, ale viděl jsem bubny, které byly tenké jak z plechu a navrchu dodatečně opásané obručí z pásoviny.
Z té hromady bubnů co mám jsem vybíral hodně dlouho než jsem našel bubny které nekopou. Obávám se že po těch letech se budou časem kroutit všechny.
-
JáPavel
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 04 Aug 2006, 09:15
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra
-
Kontaktovať užívateľa:
Príspevok
od užívateľa JáPavel » 06 Aug 2007, 20:30
Když ze zarovnají nožem,tak by teoreticky neměly kopat.. Já jsem pak k nim nechal nalepit obložení a zdá se mě ,že kopou. Nedovedu si to vysvětlit.
Napísať odpoveď
1266:
1266:
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných