rozteč diskových šroubů
-
Oposum
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
rozteč diskových šroubů
Prosím vás,jakou má Tatra 613 rozteč šroubů kola? Dík 
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Oposum
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Moc dík za stručnou odpověď.Myslel jsem si,že je to 120. Jinak pro všechny co by někdy chtěli měřit rozteč lichého počtu děr,nejsnadnější a nejpřesnější způsob je: změřit průměr středové díry,změřit vzdálenost od okraje středové díry k okraji díry pro šroub a vynásobit dvěma,změřit průměr jedné díry pro šroub a pak to všechno sečíst. Nejlíp měřit několikrát a pozor na chybu při měření vlivem nepřesné šuplery! OposumLuboš napísal:5x120mm, novější trojky a čtverky pak 5x112mm.
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Oposum
Jak to myslíš,v řádu milimetrů? Stačí ti jen šuplera,která je přesná a pokud měříš tak jak se měřit má,chyba je max 0,5mm. Ale to fakt maximálně! Nebo máš šupleru s chybou,ale pokud o ní víš tak s ní počítáš taky.A když to změříš aspoň 2x,a vyjde ti to stejně,měřils dobře. Tou šablonou jak píšeš to výjde taky s chybou a řekl bych že větší.Navíc pravítko má jen milimetry,nemá desetinový nonius. OposumD.A. napísal:Nepřesnost šuplery v řádu milimetrů? Hmm.
Já to před lety měřil tak, že jsem přenesl otvory na papír, našel středy a narýsoval kružnici. Ke změření stačilo celuloidové pravítko.
-
Oposum
To je jasné,ale někdy jsou si ty čísla dost blízko,např.110 a 112 nebo 110 a 108.Kolikrát může jít taky o kolo americké výroby a ti mají rozměry v palcích,takže to ani nevychází na celé milimetry.ladis napísal:Oposume, klíčem k pochopení D.A. rýpnutí budiž informace, že výrobci volí rozteče z řady "vyvolených" čísel. Tudíž je zbytečné snažit se o opakování měření a vyhodnocování odchylky.
-
Oposum
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných