Koľko ste najazdili s Tatrou?

Každý ma nejaký ten príbeh so svojou Tatrou a záleží len na ňom, či sa o neho podelí...
vasa26
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 08 Jún 2006, 22:23
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa vasa26 » 08 Máj 2007, 15:25

Mgr.Petr Naszrával napísal:S Tatrami jsem najezdil nespočetně km. Dovolím si však názorně ukázat s jakými auty jezdím posledních 10 let nejčastěji.
Pořadí zleva:
1) T700-2, 4,3i, 200 001km
2) T700-2, 4,3i, 101 000km
3) Bmw 740i, 55 000km, (po většinu času jsem s ním jezdil do lesa na dřevo)
4) T700-2, 4,3i, 58 000km
5) T700-2, 4,3i, 99 000km
6) Š. Fobia 2.0i, 3 000km (občas si zkusím jaké to je být chudším občanem)
Podotýkám, že auta mám od výroby a jezdím v nich výhradně jen já.
Občas vytáhnu 613-95´, ale momentálně ji renovuji.
no jedna T 700 je po Zemanovy a druhá po Klauzovy..a dál to znám...pronájem jen s řidičem :lol:

Užívateľov profilový obrázok
Mgr.Petr Naszrával
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 21 Jan 2006, 22:34
Tatry, ktoré vlastním: 4 x T700 M97´ 4,36i V8 2X2 OHC VZDUCHEM CHLAZENÝ !!!!!!
1 x M95´ bordó
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa Mgr.Petr Naszrával » 08 Máj 2007, 19:17

vasa26 napísal:no jedna T 700 je po Zemanovy a druhá po Klauzovy..
Mgr.Petr Naszrával napísal:Podotýkám, že auta mám od výroby a jezdím v nich výhradně jen já.
:!:
Jen pro upřesnění, pan Klaus jezdil s T700-1. Já mám samé dvojky.
vasa26 napísal:...pronájem jen s řidičem :lol:
Já nic nepronajímám.... Jsou to mé soukromé vozy.

Palo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 16 Dec 2004, 17:46
Tatry, ktoré vlastním: ---
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Palo » 08 Máj 2007, 19:55

Mgr.Petr Naszrával napísal:
vasa26 napísal:no jedna T 700 je po Zemanovy a druhá po Klauzovy..
Mgr.Petr Naszrával napísal:Podotýkám, že auta mám od výroby a jezdím v nich výhradně jen já.
:!:
Jen pro upřesnění, pan Klaus jezdil s T700-1. Já mám samé dvojky.
vasa26 napísal:...pronájem jen s řidičem :lol:
Já nic nepronajímám.... Jsou to mé soukromé vozy.
tieto vtipi nie su nič moc.býval si lepší papájče

vasa26
Pravidelný diskutujúci

Príspevok od užívateľa vasa26 » 08 Máj 2007, 19:58

Tak přijmi moji omluvu , to parkoviště mi je povědomé :wink:

Mgr.Petr Naszrával
Pravidelný diskutujúci
1 x M95´ bordó

Príspevok od užívateľa Mgr.Petr Naszrával » 08 Máj 2007, 23:31

Palo napísal:tieto vtipi nie su nič moc.býval si lepší papájče
To nie su ftipi, to je holá realita vlasatče :!:
vasa26 napísal:Tak přijmi moji omluvu , to parkoviště mi je povědomé

V pohodě, to je jasný že Ti je povědomé, když tam parkuješ každou středu od 18:00, když máš u mě hodinu! :D
P.S. Už Ti to celkem jde..

vasa26
Pravidelný diskutujúci

Príspevok od užívateľa vasa26 » 09 Máj 2007, 00:02

:lol: :lol:

Eda
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 30 Máj 2004, 00:41
Tatry, ktoré vlastním: T613 Elektronic ´93
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Eda » 09 Máj 2007, 01:11

To jsem nevěděl, že o hodiny Marxismu-Nasravalismu je stale zajem.

p.s. už jsi si ten naraznik (nápravu, disk, motor, gems, vačku, výfuk) opravil?
Prílohy
strashnaburacka.jpg

magistr

Príspevok od užívateľa magistr » 10 Máj 2007, 12:49

Eda napísal:To jsem nevěděl, že o hodiny Marxismu-Nasravalismu je stale zajem.
Ani bys nevěřil jakej! Sám nestíhám vyučovat, nechtěl by jsi brigádku??
Eda napísal:p.s. už jsi si ten naraznik (nápravu, disk, motor, gems, vačku, výfuk) opravil?
To bylo prakticky neopravitelný, šlo to na díly...

Eda
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Eda » 10 Máj 2007, 13:21

Ani bys nevěřil jakej! Sám nestíhám vyučovat, nechtěl by jsi brigádku??

Dělám jen na černo a žiju ze socijalky a z čorek, tak nevím jestli bych na tej vaší vysokej večerní škole marxismu nasravalismu (VUMN) byl k čemu platny.

Jinak nevim Petře, vždyť jsme se domluvili, že ja beru želizko a ty hlinik a radijo a rezrevu z té 7stovky. Tak do (pro) koho dělaš? Čau

michal olejko

Príspevok od užívateľa michal olejko » 10 Máj 2007, 13:27

no jo na nahradní díly, rákosníček byl přece těžce havarovaný na zadní pravobok :lol: tak že zustatkova cena byla mizivááááá wow :lol:
krasné sci-fi,kdo neviděl neuvěří :lol: :lol: :shock:

Mgr.Petr Naszrával
Pravidelný diskutujúci
1 x M95´ bordó

Príspevok od užívateľa Mgr.Petr Naszrával » 10 Máj 2007, 22:23

Eda napísal: Dělám jen na černo a žiju ze socijalky a z čorek, tak nevím jestli bych na tej vaší vysokej večerní škole marxismu nasravalismu (VUMN) byl k čemu platny.
Právě proto! Stvořil jsem pojednání "Nová ekonomická politika a úkoly politicko-osvětových pracovníků", a ty jako odborník na slovo vzatý by si měl co předat budoucím generacím našeho pracujícího lidu.
Eda napísal: Jinak nevim Petře, vždyť jsme se domluvili, že ja beru želizko a ty hlinik a radijo a rezrevu z té 7stovky. Tak do (pro) koho dělaš? Čau
Já bych svůj slib splnil, ale opomenul jsi dodat, že za jedinej večer před tvým barákem jsi stačil vyloupnout znaky (vim, komus je prodal), sebrat koncovky výfuku a kryty blinkrů. A čim jsi mě totálně naszral, tak to, že jsi čornul ty fajnový lampičky u zadních sedaček!! :evil: Tím naše dohoda skončila!!

vasa26
Pravidelný diskutujúci

Príspevok od užívateľa vasa26 » 11 Máj 2007, 00:03

v jakémpak to hantecu tu mluvíme? :wink: :lol: :lol: :lol:

vasa26
Pravidelný diskutujúci

Príspevok od užívateľa vasa26 » 11 Máj 2007, 00:06

joo .....a kdo té 700ovce ukous pozadí? :shock:

michal olejko

Príspevok od užívateľa michal olejko » 11 Máj 2007, 07:18

vaso ,kdo přece jednoho dne zrána na parkovišti ozvala se rána kop sem kop tam a totalka je na světě néééé :lol: ... když jsem to viděl na vlastní oči tak jsem koukal jak v našem státě lze podnikat ehhm nakupovat:lol:
Magister copak nejdou kšefty? Vím investuješ jinam... :wink:

tomas
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 11 Máj 2007, 09:08

Michale, vzdy treba nejak dekodovat tvoj text, nemohol by si zacat nejak zrozumitelnejsie pisat? ;-)

michal olejko

Príspevok od užívateľa michal olejko » 11 Máj 2007, 10:50

Tomas: ne raděj to nebudu dekodovat....čo bolo to bolo..korupce sem korupce tam...

Eda
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Eda » 11 Máj 2007, 14:42

Mgr.Petr Naszrával napísal:
Eda napísal: Dělám jen na černo a žiju ze socijalky a z čorek, tak nevím jestli bych na tej vaší vysokej večerní škole marxismu nasravalismu (VUMN) byl k čemu platny.
Právě proto! Stvořil jsem pojednání "Nová ekonomická politika a úkoly politicko-osvětových pracovníků", a ty jako odborník na slovo vzatý by si měl co předat budoucím generacím našeho pracujícího lidu.
Eda napísal: Jinak nevim Petře, vždyť jsme se domluvili, že ja beru želizko a ty hlinik a radijo a rezrevu z té 7stovky. Tak do (pro) koho dělaš? Čau
Já bych svůj slib splnil, ale opomenul jsi dodat, že za jedinej večer před tvým barákem jsi stačil vyloupnout znaky (vim, komus je prodal), sebrat koncovky výfuku a kryty blinkrů. A čim jsi mě totálně naszral, tak to, že jsi čornul ty fajnový lampičky u zadních sedaček!! :evil: Tím naše dohoda skončila!!
Velectěný kolego, nebyl jsem to já kdo ty znaky a koncovky vyloupl a urval, ale ty. Asi si to nepamatuješ proto, že jsi mi zbaběle vypil 0,5l mojí sváteční okeny (za mými zády) a mojemu nej kamošhovi Dežovi jsi čmajznul nenápadně rohypnol co měl pro starou pod stromeček.

Že jsem je (tebou nakradené znaky, spztku a nálepku emise) pak prodal je jasne, bo bylo třeba dát něco té paní, které jsi ukrad z dvorka kohuta, chtěla nás dát do rukou zakhona. :!: :!: :!: :!:

Eda
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Eda » 11 Máj 2007, 15:01

dokumentární fotka pana naszravala s čorovaným kohutikom! Fotografie nelžou soudruhu
Prílohy
petr naszraval s kradenym kohutem.jpg

magistr

Príspevok od užívateľa magistr » 21 Máj 2007, 13:54

Zase lžeš Edo!!! Okenu jsme vypili spolu, na oslavu tebou ukradených dvaceti-tří kusů dopravních značení, a následném rozprodeji do sběru!
Jediný kohoutek, který jsem ukradl byl ten z tvé přijímací haly pro hosty!
P.S. A nedávej prosím na web své rodinné foto, chudák děda, co by na to asi řekl.... :?
Prílohy
edikuv.kohoutek.jpg

Eda
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Eda » 21 Máj 2007, 15:49

Ó promiň, velký Spasiteli

Máš zajímavou IP adresu, nejsi na návštěve i Vika Koženého?

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných