tuzing
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Skoro Zdicho....
Nicméně, přišlo mi něco mailem tož se podělím.
Až doposud bojovali o prvenství v nevypsané kategorii "jak moc jde otuzit T613" Etienne s jeho 18" koly ala trakař na seno a René from Žilina crew s jeho T613-3 vizuelně přiblíženou ala zoufalý pokus o DTM. Na letošní Mimoň, srdcovou to záležitost všech správných tuz(n)erů, se však dostavila hustě specielně upravená T613, která si nepochybně zaslouží býti zařazena mezi výše popsané "speciality". No posuďte sami, případ demonstruje mimo jiné i to, že je zbytečné platit výzkumné týmy vědců, zabývající se pochopením funkce a procesů v lidském mozku, oči totiž máme všichni, takže stačí se dívat kolem sebe a skutečný obsah lebky jistých jedinců je naprosto zřejmý........
Až doposud bojovali o prvenství v nevypsané kategorii "jak moc jde otuzit T613" Etienne s jeho 18" koly ala trakař na seno a René from Žilina crew s jeho T613-3 vizuelně přiblíženou ala zoufalý pokus o DTM. Na letošní Mimoň, srdcovou to záležitost všech správných tuz(n)erů, se však dostavila hustě specielně upravená T613, která si nepochybně zaslouží býti zařazena mezi výše popsané "speciality". No posuďte sami, případ demonstruje mimo jiné i to, že je zbytečné platit výzkumné týmy vědců, zabývající se pochopením funkce a procesů v lidském mozku, oči totiž máme všichni, takže stačí se dívat kolem sebe a skutečný obsah lebky jistých jedinců je naprosto zřejmý........
- PETR 613
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 18 Okt 2006, 17:29
- Tatry, ktoré vlastním: T 613-3 88´
kancelář ČNR ČSSR
http://www.skodaclub.wbs.cz/ - Bydlisko: OSTRAVA , CZECHOSLOVAKIA
- Kontaktovať užívateľa:
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
magistr
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
jÍra
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já ji v Mimoni taky vyděl.Ty kola měl jen na sprynty jinak měl seryovky.Na spryntech to měl docela nadupaný,vyhrával nad SUBARU IMPREZA,LANCRAMA a BMW M5,i PORŠÁKA911 se držel ale ten mu ujel 
Prej tam má nějákej čtyřapullitr z autokrosové buginy a kolem 380 koní,zrychlení má pod 5s. a jezdí to kolem 280 kmh.
Prej tam má nějákej čtyřapullitr z autokrosové buginy a kolem 380 koní,zrychlení má pod 5s. a jezdí to kolem 280 kmh.
-
Vláček
- stastnytatrovak
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 07 Jún 2005, 22:34
- Tatry, ktoré vlastním: Prechodne bez auta...
- Kontaktovať užívateľa:
Ach Boze, to dobre vyzera !!!radek napísal:Skoro Zdicho....
Bohvie ako to na tom jazdi
-
vasa26
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 08 Jún 2006, 22:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
je to krám
280 km na běžný provoz nepoužitelný...ten 4,5 l z buginy je zajímavej...já myslel že to byly jen 3,5 l...a vyšší kategorie nebyly...no asi jsem to tolik neřešil...zřejmě tomu subaru nedal nažrat...vim jak jede, a tatře subaru imreza wrc bezpečně ujede ,asi subaru šetřil..protože ví kolik stojí jestli to bylo wrc ..jestli ne pak nechápu smysl sprintu
otázka 2. co má v tatře za převodovku... 
- Lukas Giza
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 26 Feb 2007, 14:59
- Tatry, ktoré vlastním: T613-2-1985
- Kontaktovať užívateľa:
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných