No a v podvečer jsem našel něco ještě zajímavějšího - likvidace prodejny, výprodej všech druhů autožárovek a zapal. svící Brisk za snížené ceny. Co byste řekli na L14Y (C) dejme tomu po 18 Kč za kus? Byl by o to zájem? A jaká je podle vás skladovatelnost takového zboží? Bude to stejně pálit i za 10, 20, 30 roků?
Spotřební ND T613 za agentí ceny
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Spotřební ND T613 za agentí ceny
Včera jsem si udělal hezké odpoledne - vydal jsem se trošku rozčeřit "aftermarket" jedné nejmenované italské značky bez image, ale nakonec se všechno obrátilo do zajímavějších dimenzí. Nejdřív jsme narazil na komisní prodej NOVÝCH chromovaných rámečků na plasťákové reflektory - 10 Kč/kus, no nekupte to
Ještě jsem jim tam nechal "cosi", co mělo přibližně o 20mm menší průměr než přídavné reflektory, stálo to sice 3 Kč/kus, ale vůbec netuším, k čemu to mohlo být dobré...
No a v podvečer jsem našel něco ještě zajímavějšího - likvidace prodejny, výprodej všech druhů autožárovek a zapal. svící Brisk za snížené ceny. Co byste řekli na L14Y (C) dejme tomu po 18 Kč za kus? Byl by o to zájem? A jaká je podle vás skladovatelnost takového zboží? Bude to stejně pálit i za 10, 20, 30 roků?
- mattko
- Diskutujúci
- Dátum registrácie: 12 Sep 2006, 19:44
- Tatry, ktoré vlastním: vlastním dve tatry 613/4
jedna v stave pojazdnom jedna nepojazdná - Bydlisko: Bratislava IV
- Kontaktovať užívateľa:
spojka
da sa nahradiť pracovný spojkový valček z tatry 613 nejakým iným čo sedí z ineho auta?? diki
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných