Zajímavý vehikl
-
vasa26
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 08 Jún 2006, 22:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zajímavý vehikl
koukám na to už delší dobu ..tak jsem vzal foták ..nevíte někdo účel úpravy tohoto vozu????já tedy ne ..přišel mi zajímavý Stojí v Lysé nad Labem 
-
Ronald Bergmann
- Diskutujúci
- Dátum registrácie: 12 Apr 2006, 20:52
- Kontaktovať užívateľa:
-
Marko
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
*Vláček*
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
vasa26
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 08 Jún 2006, 22:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: no tak
v jakém smysleLD napísal:to asi ani nemoze pochopit niekto kto renovuje tatru do povodneho stavu...
-
Michal
-
Axel
Tiez myslim, ze je to Traffic v nejakej made in USAmbulance uprave (siroka skrina vratane naprav, do stran otvarane dvere+ svetelna rampa na zadku). + ma pridanu tu modru plastovu masku.
Po skonceni aktivnej sluzby prekopany na karavan, v ktorom odkladacie priestory vyriesili montazou bedne za zadne dvere.
Po skonceni aktivnej sluzby prekopany na karavan, v ktorom odkladacie priestory vyriesili montazou bedne za zadne dvere.
- čadík
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 09:33
- Tatry, ktoré vlastním: mám černočernou T613
hledám barevnou T613VB - Bydlisko: matka měst
- Kontaktovať užívateľa:
Dle horní části předku vozu je to nejspíš Renault Traffic. Přitom Renault Master byl ke konci 80 let sanitkou, která ve větším počtu nahrazovala Š1203 RZP u záchranky v Praze, ale sloužily i jinde.
Proč by si někdo vůz soukromně neupravil (jako předtím Avie a barkasy či Š1203) na obytný... Pravdou je, že její zadek vypadá dost "americky"
P.S. Vašku, proč je to vlastně v tématu "ZHÁŇAM"? Hledáš karavan na dovolenou?
Proč by si někdo vůz soukromně neupravil (jako předtím Avie a barkasy či Š1203) na obytný... Pravdou je, že její zadek vypadá dost "americky"
-
vasa26
- Pravidelný diskutujúci
Jirko to jsem klep omylemčadík napísal:Dle horní části předku vozu je to nejspíš Renault Traffic. Přitom Renault Master byl ke konci 80 let sanitkou, která ve větším počtu nahrazovala Š1203 RZP u záchranky v Praze, ale sloužily i jinde.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných