Slavné Tatry (a nejen TY)
- DavidHodan
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 26 Jan 2006, 18:03
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Slavné Tatry (a nejen TY)
Lidi,
znáte někoho,kdo má nebo měl nějaké auto,jenž se nějakým způsobem "proslavilo" ? (např.nedávno někde inzerovali Tatru 603,která je údajně po Fidelu Castrovi)
znáte někoho,kdo má nebo měl nějaké auto,jenž se nějakým způsobem "proslavilo" ? (např.nedávno někde inzerovali Tatru 603,která je údajně po Fidelu Castrovi)
-
miloš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já osobně si myslím,že kromě Husákovo Zilu,který vlastní pan Majoroš,nikdy nikdo nedohledá který potentát prděl do zadní sedačky jeho auta.Pohádka o Fidelovi je asi takový nesmysl jako všechny o s.Štrougalovi apod. Např. všechny speciály které sloužily na hradě byly registrovány pod MV. Možná ještě Smarkusovo speciál,ale bývalý generální ředitel Tatra kombinátu pro mě není žádná osobnost a ani nevím jak se jmenoval.Na stránkách muzea v Bíteši je speciál,údajně po s.Štěpánovi.
- DavidHodan
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- čadík
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 09:33
- Tatry, ktoré vlastním: mám černočernou T613
hledám barevnou T613VB - Bydlisko: matka měst
- Kontaktovať užívateľa:
Nechci zde zavádět černou rubriku, ale jednu možnost vidím, přestože ta auta do dnešních dnů nepřežila a veřejně se to také pokud možno neprezentovalo...miloš bukáček napísal:Já osobně si myslím,...,nikdy nikdo nedohledá který potentát prděl do zadní sedačky jeho auta...
I potentáti občas havarovali (mj. tak z T613 nedobrovolně vznikl kabriolet) a tragicky (tuším na D1) skončila rychlá jízda s dlouholetým primátorem Prahy...
Ani proslavení v nějakém filmu mě nenapadá. Jen tuctové role papálašských kočárů, obdobně jako zaškatulkování atraktivních blondýn...
- DavidHodan
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- DavidHodan
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- DavidHodan
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- čadík
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 09:33
- Tatry, ktoré vlastním: mám černočernou T613
hledám barevnou T613VB - Bydlisko: matka měst
- Kontaktovať užívateľa:
Tak je to bohužel(?) pravda...Luboš napísal:Co v tom ten Husák proboha vyváděl, že se to muselo nechat přečalounit?
Před několika lety jsem při návštěvě jednoho autoservisu zahlídnul na jeho dvoře mezi mnoha běžnými vozy cosi velkého a byl to tento dlouhý ZIL 115. Divil jsem se, co tam dělá, a dostalo se mi lakonické odpovědi, že nový majitel si přeje nějaké úpravy či opravy a bonusem jsem dostal informaci, jak byl tento nový majitel po zakoupení vozu šokován, že vozidlo takové třídy nemá kožené čalounění, jen nějaký obyčejný semiš... s dovětkem technika, že majitele to bude ještě stát hodně peněz, než z toho bude požadované auto "na úrovni".
Původní historická hodnota je asi ten tam, možná alespoň jeden z těch několika ZILů provozovaných v ČR zůstane v autentickém stavu... Ale co, vždyť taková vozidla člověk stejně hned tak na vlastní oči neuvidí ani staticky, natož v jízdě...
- JiF
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 07 Mar 2006, 17:33
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 57A
Tatra 97 - Bydlisko: Ceske Budejovice, CZ
- Kontaktovať užívateľa:
Tatru měl i Vladimír Vašek, alias Petr Bezruč - básník. Dostal darem béčko.
http://www.tatraportal.sk/forum/download.php?id=7202
http://www.tatraportal.sk/forum/download.php?id=7203
http://www.tatraportal.sk/forum/download.php?id=7202
http://www.tatraportal.sk/forum/download.php?id=7203
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných