Niečo pre fandov
-
karol
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
karol
Heh, Takže APOLLO
No, ale je to lepšie ako by sa to malo volať " Most pretiahnutý Tatrou "
xexe. Ale fasa, som bol predvčerom čo tá 815ka urobí so starým betónovým železničným mostom, jednu cuknutie a most padá. Super stroj. 12 valec, neuveritelná sila šoférovať, na toto nikdy nezabudnem, na diadlini s doprovodom som na tom valil 120 !!!! fúúú, Sakra, ale vtedy ak by trebalo nečakane brzdiť, hehe, neviem neviem
No, ale v teréne za volant treba už profesionála, lebo veľmi rýchlo sa s tým dá zapadnúť, alebbo prekotiť na bok. Ale kurňa, som neveril vlastným očiam, tachometer ukazuje 120, a to je fungle nový, je úplne na konci, a som mal pocit že ešte zrýchľujem, pod plynom ešte bol flek na mačkanie, ale niesom kacír, tie otáčky mi trhali srdce už pri 100vke. Takže ak náhodov bude niekto z vás ťahať most cez dunaj, kľudne dajte vedieť
Sťahujem sa do BA, takže budem po ruke, hehe.
Sťahujem sa do BA, takže budem po ruke, hehe.
- Prílohy
-
- ňoo, tak tu je osoba, ktorá vám zabezpečovala že máte most cez dunaj, XEXE, JA. Fuj, nie, to je samochvlále, ja som sa len pozeral a kibicoval :) SE T610, tak sa ospravedlňujem za kvalitu foto
- Obrázok(15).jpg (19.82 KiB) 8103 zobrazení
-
[Prípona mp3 bola zablokovaná.]
-
karol
No, ešte nejaké foto s mirovho Webu. Ale most by bol na druhej strane o pol dňa skôr, my sme ťahali moc rýchlo a na druhej strane nestíhali mastiť klzné teflóny, tak sa im to tam zapieklo, museli sme 5 hodín stáť. Ale inak to bol zážito na celý život. A Pohľad s oblúka je úžasný.
- Prílohy
-
- Tie nohy v jeasoch sú moje :) heh, zatiaľ. Sakra, v tej výške na plošine ktorá sa vo vetre kolíše, teda, som mal dosť.
- 201.jpg (72.02 KiB) 8093 zobrazení
-
- Tak, nakonie aj tieto hebedá čo doviezli s čiech boli na ... presne na to, ale slušne na nič :) Na Gabčíkove uzavreli všetky Johnsny a s dunaja urobili jazero, takže kôli výške hladiny ktorá bola potrebná sa most nehýba, preto presun trval tak dlho, a váh
- 177.jpg (58.4 KiB) 8093 zobrazení
-
- No, sakra, to je lano. Aspoň sa vyčľaptalo vo vode a zhrdzavelo, keď už nič :)
- 228.jpg (55.13 KiB) 8093 zobrazení
-
- A nakonie aj tento remorkér bol na nič. Ku koncu sme mali odpojiť lano a mal to ťahať on, nuž ale, ani s tým nehol, tak sme ani neodpájali a ťahali sme to ož po doraz na piliér. Inal, lahá ktorými bol remorkér pripútaný o súlodia praskli ako nitky keď sme
- 197.jpg (64.17 KiB) 8094 zobrazení
-
- Kriste, ja by som si tam takto neľahol ani za boha! Blee, sa mi robí zle len s pohľadu na tú fotku.
- 267.jpg (36.04 KiB) 8094 zobrazení
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 46 neregistrovaných