T 613 Special
- čadík
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 09:33
- Tatry, ktoré vlastním: mám černočernou T613
hledám barevnou T613VB - Bydlisko: matka měst
- Kontaktovať užívateľa:
Hmmm, já si říkal, že je tam nějak nevyužitě vysoký strop na dvojgaráž...Standa napísal:...Cela konstrukce vyjede cca 2 m nad zem. Musi se pod ni vejit jeste dve auta.
Stando díky a když budeš tak hodný, poprosím ty detailnější fotky (třeba přes ss). Přestavuji garáž a uvažoval jsem z nedostatku místa o částečním vyhloubení a umístění rampy (výtahu) pro dva vozy nad sebou, jak některé firmy nabízejí. Po zjištění ceny jsem hodně vychlaď ...
-
Standa
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Proto jsem zamerne slovo "soukrome" napsal do uvozovek. Protoze, jak rikas, ani takova sajba jako Strougal nemohl vlastnit speciala jako soukrome vozidlo. Special byl hlavne pro jeho potrebu. Me je uplne jedno, kdo v tom aute jezdil. Ja ho mam, protoze se mi proste libi. Po jeho koupi jsem samozrejme patral po jeho historii. To co jsem zjistil, pravda byt muze a nemusi, lide si lecos vymysli. Vzhledem k tomu, ze auto je z roku 1989, tak v nem toho Strougal asi opravdu moc nenajezdil.
-
Standa
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Detailnejsi fotky ti poslu po vikendu, az se dostanu do garaze. Koukam, ze jsi z Prahy., tak se muzes stavit nekdy na kafe a podivat se na to sam. Ja bydlim na Dobrisi, to mas z Prahy kousek.
Milosi,
souhlasim s tebou ohledne podivne historie aut. Ja jsem napriklad uz videl nekolik specialu se kteryma zarucene jezdil Husak, Jakes atd.Historku o cervene tatre zna take snad kazdy. Kdybych neznal ridice, ktery s tim autem jezdil, tak bych to taky netvrdil, pohuzel zarucenych info je jako safranu.
Ohledne "polospecialu" tady na portale jiz take probehlo mnoho diskusi. Ja mam T613/3 z roku 1986. Ma sice atypickou pristrojovou desku (chybi odkladaci kastlik u spolujezdce), specialova sedadla bez baru,klima, okna v ele,dvajite zapalovani,zrcatka ze speciala (mercedesa), determaly,servo nema, ale polospecialem bych to nenazval. Je to takova lepsi trojka.
Milosi,
souhlasim s tebou ohledne podivne historie aut. Ja jsem napriklad uz videl nekolik specialu se kteryma zarucene jezdil Husak, Jakes atd.Historku o cervene tatre zna take snad kazdy. Kdybych neznal ridice, ktery s tim autem jezdil, tak bych to taky netvrdil, pohuzel zarucenych info je jako safranu.
Ohledne "polospecialu" tady na portale jiz take probehlo mnoho diskusi. Ja mam T613/3 z roku 1986. Ma sice atypickou pristrojovou desku (chybi odkladaci kastlik u spolujezdce), specialova sedadla bez baru,klima, okna v ele,dvajite zapalovani,zrcatka ze speciala (mercedesa), determaly,servo nema, ale polospecialem bych to nenazval. Je to takova lepsi trojka.
-
miloš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zažil se takový výraz-polospeciál. Já teď vím o jednom,bývala to chromka,má to sedačky z barem a dokonce i kastlíkem,klima ,determály(kromě zadních dveří)el.okna,centrál,kliky z chromky a zrcátka ze Š120,palubku trojkovou bez kastlíku,ale s hodinama.Tatra je po komoušovi jako poleno, mají jí snad už od 1985 a předtím PRÝ měli chromku po Štrougalovi.Prý měla nějaké semišové potahy a barvu béžovou.To je tater po Štrougalovi,co? Mimochodem,když jsem od ABA kupoval prvního speciála,byl taky po Štrougalovi....
-
Standa
- čadík
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Ač se mi Speciál bohužel stále vyhýbá, tak na tyto "zaručené informace" narážím nezvykle často. Nejvíce pravdy bude asi na tomto letitém vtipu:Standa napísal:Tak vidim, ze jsme se setkali se stejnymi problemi...
Předseda vlády Štrougal se chystá na víkend do vládního areálu na Orlíku a povídá svému řidiči: "Dnes si sedni dozadu ty, budu řídit sám, jako každý jiný pracující, který dnes odjíždí na chalupu!" A tak se i stalo, jenže na první křižovatce příslušník VB, který právě řídil provoz, poznal za volantem samotného předsedu vlády a tak neprodleně poslušně zahlásil do vysílačky kolegům:" Pozor, pozor, je tu na návštěvě nějaké velikánské zvíře z Moskvy, když ho vozí osobně sám Štrougal!"
P.S. Stando, mám to vskutku za rohem, rád se tedy zastavím, nech mi prosím s fotama i kontakt na Tebe.Ď.Jirka
-
Standa
- čadík
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Stando, vidím, že nejjednodušší to bude přímo na tento: cadik613@volny.czkoušák napísal:To asi nepujde..Standa napísal:Jirko,
muzes mi hodit pres ss tvuj e-mail. Jelikoz nejsem registrovany clen, nejdou mi posilat ss.Diky![]()
- 603-1 pepa
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 16 Júl 2005, 14:08
- Kontaktovať užívateľa:
- 603-1 pepa
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 16 Júl 2005, 14:08
- Kontaktovať užívateľa:
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní