Zradné studené spoje v elektroinštalácii T613-4

Technické problémy s našimi tatrovkami

michal olejko
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa michal olejko » 02 Nov 2006, 11:49

Ano Romane máš pravdu , chtěl bych se omluvit ostatním za tu komedii,ale byl sem bezdůvodně napaden a špiněn jakým si člověkem s kterým nemám nic společného.... omluva z mé strany .. hezký den bez nehod...

Užívateľov profilový obrázok
Roman Maďar
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Roman Maďar » 02 Nov 2006, 11:54

michal olejko, tvoje ospravedlnenie prijímam, aj tebe pekný deň :D

miloš
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa miloš » 02 Nov 2006, 12:38

Ladis: Co mají prosímtě odkazy na TKB společného se mnou?
600: Ty nejsi napaden nikdy bez důvodu,těch důvodů se najde fůra. A špiněn už vůbec nejsi,neboť jsi se v minulosti tolikrát zkompromitoval sám a teď se tady jen přetvařuješ a snažíš se zalíbit,protože ti už nic jiného ani nezbývá,aby se s tebou vůbec někdo bavil.Jseš naprostý hlupák a osel.

michal olejko

Príspevok od užívateľa michal olejko » 02 Nov 2006, 13:28

hahaha ty vole že Ti to tak musím napsat já mám tolik kamarádů a známých s téhle tatrovácké branže, (kterých si vážím a máme spolu dobré kontakty) ,o kterých se Ti ani nezdá, jejich auta a jména znáš leda tak z různých knížek a publikacích a maximálně od nich kupuješ díly nebo k nim jezdíš servisovat.... Tak mne laskavě se sebou nesrovnávej a neotravuj mne a neobtěžuj tady ostatní nějakým svým komplexem, už vím kdo jsi zháněl jsi odemne TP, ale myslel jsi si že ušetříš 13 za pov. ruč. a že ti nechám testovatelné doklady za hubičku....cena jednoho ručení za rok Ti byla moc mi dát za doklady tak si plať každoročne celou palbu Tvůj problém. Přišli jsme do kontaktu spolu take na jednom srazu,kde jsem debatoval s Tvým otcem kterého tím zdravím... nevím co Tě vede k nasírání se do druhých měl sem o Tobě kloudnější mínění... jsi mladý kluk možná nevybouřené mladí či co.Tvůj problém,ale nenechám si srát na hlavu to ne hochu, tak že kvapem zabrzdi,nebo si v tomhle oboru neškrtneš...TAK CO JSI TO TY???????????????HOWGH

Maxono
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 25 Aug 2006, 21:46
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Maxono » 02 Nov 2006, 13:55

Ty kua, to je diskusia. Pan Fero Juhas asi netušil, čo sa to tu onedlho rozpúta za vojnu. Mňa by ale páni zaujímalo, čo si tu vlastne dokazujete? Kto má Tatrau rád, kto nie, kto od koho kupuje ND, kto ná viac kamarátov alebo kto je väčší kokot? Fakt nechápem. Takéto záležitosti by mali ísť cez SS.

*radek*

Príspevok od užívateľa *radek* » 02 Nov 2006, 14:28

No spíš je zajímavé že se tu veřejně propírá možnost prodeje/koupě konkrétních dokladů od T613 k manipulaci a podvodu s testováním na historickou původnost vozidla. Že tu taková možnost vzniká docela nelibě nesu a zároveň tedy beru na vědomí, že musím přitvrdit v prohlídkách a kontrolách T613, které mi v budoucnu na testování přijedou, abych náhodou nedejbože nepustil do provozu nějakou splácaninu s koupenou "originalitou".....

TatraplanuZdar

Príspevok od užívateľa TatraplanuZdar » 02 Nov 2006, 14:48

*radek* napísal:abych náhodou nedejbože nepustil do provozu nějakou splácaninu s koupenou "originalitou".....
Tomuto teda nerozumiem. Myslel som že ide o "veteránsky" preukaz Tatry ktorá prešla testáciou ale už neexistuje /napr. bola predaná do zahraničia hoci na Slovensko, kde by bol český preukaz nanič/.
Vyrobia sa štítky a auto má testáciu a tak aj nejaké výhody napríklad pri poistení. Ja by som v tom nevidel nič zlé ak ide o poistenie.
A na testáciu teda pôjde až za nejakých x rokov, čo teda to pritvrdenie zachráni? Akurát to odserú nejakí podobní chudáci ako ja ktorí majú voz s nejakými modifikáciami /často starými viac ako 25 rokov takže aj to už by malo byť chránené ako dobová modifikácia/ a budú musieť nanovo vysekávať diery pre šípky atp.

Ved predsa pri testácii samotnej rozhoduje len stav auta, nie nejaké pôvodné dokumenty v ktorých aj tak obvykle o prevedených náhradách pôvodných dielov nič nie je?

Inak neviete či už tá česká poisťovňa Slovensko dáva poistenie na autá staršie ako 25 rokov bez testácií? Mohlo by to už fungovať. Ak by to platilo tak predaj papierov ktorý je na Slovensku často JEDINOU záchranou majiteľa vozidlo aby sa dostal na cestu stráca takmer všetku atraktivitu.

Inak sa mi veľmi páči ako sa úprimne neznášajú ľudia ktorí sa vlastne v podstate nepoznajú? U nás na Slovensku by sme si dali do držky a potom to išli zapiť, ved máme spoločného koníčka. Pokoj a bratská láska nech je medzi nami.

michal olejko

Príspevok od užívateľa michal olejko » 02 Nov 2006, 15:25

radek: ze mne take se plno lidí snažilo vydolovat různé TP na vozy které byly toho typu ale mladšího data s odlišnostnmi, shledal jsem se i s vykuky co mne k testování dovezli různé 100 škodovky omlácené z provozu nebo tatry nákladní ,evidentně jezdíci do roztrhání těla... pochopitelně sem otevřel dveře a .... se jen zaprášilo jak byli venku
asi tolik k testací...

Roman Maďar
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Roman Maďar » 02 Nov 2006, 15:48

Toto mi veru nepripadá , ako zradné studené spoje v elektroinštalácii, ale ako zradné studené vzťahy :D

*radek*

Príspevok od užívateľa *radek* » 02 Nov 2006, 15:56

Průkaz historického vozidla je pevně spřažen jak s konkrétním vozidlem, tak s jeho majitelem. Dojde-li ke změně vlastníka historického vozidla, zaniká platnost jak Průkazu, tak RZ i Protokolu. Nový vlastník de-facto kupuje vozidlo odhlášené, nezpůsobilé provozu na pozemních komunikacích, protože vlastník původní má zákonnou povinnost vozidlo při prodeji odhlásit. Nový vlastník si musí zařídit nové testování na historickou původnost, tzv. "na sebe" až toto vyřídí, dostane nový Průkaz, nové RZ a nové Protokoly. A může se svým HV vyjet legálně do provozu. Pokud tedy někdo hodlá profitovat prodejem Průkazu+Protokolu+RZ+štítku s výrobním číslem z fyzicky zrušeného vozidla někomu, kdo pak tyto identifikační znaky osadí na jiné vozidlo, než ke kterému patří, je to jasné a nezpochybnitelné porušení zákonů a lze to patřičně postihnout. Bylo zde naznačeno, že takovouto akci se někdo pokoušel uskutečnit, či se ji chystá uskutečnit, obešlu tedy neprodleně ostatní testovací komise upozorněním aby dávaly zvýšený pozor při prodlužování testací T613. Řádným a poctivým majitelům T613, kteří jsou vlastníky opravdu řádných historických vozidel v souladu s technickým kodexem FIVA to holt při prodlužování testací možná způsobí zdržení a problémy, ale za to mohou poděkovat jen a jen lidem, kteří jsou schopni pro ušetření pár korun klidně taková svinstva realizovat, tedy lidem co absolutně nepochopili, o čem statut řádného historického vozidla je :!:.

michal olejko

Príspevok od užívateľa michal olejko » 02 Nov 2006, 16:17

Radku i takový vtipálci k testační kom. příjdou, bohužel mají smůlu, ja je vyhazuji , ale řekl bych že problém je jinde ne v krajské testaci většinou tito chytráci mají platne TP a dostaví se ke klubové s vozem denní potřeby...a většinou jim nejde o spz ale o testační protokol, ktrým operují na pojištovně. Takových lidí mne už přišlo pod ruku a dokonce i s obrněnci kteří nikdy neměli způsobilost pro provoz na pozemních komunikací. A jak se rozčilovali že nechci otetovat BVP že je v pořádku že proč by nemohlo jezdit... no někdy je to komedie jako prase :lol: ... halt se člověk musí obrnit....a dívat se dobře naco dá razítko a naco ne...

TatraplanuZdar

Príspevok od užívateľa TatraplanuZdar » 02 Nov 2006, 16:20

Radek, to čo píšeš sa mi nezdá logické.
Predsa ak niekto kúpil preukaz, štítky, čísla atp tak nepôjde znova k testácii. Už ich má ! Predlžovať ich nebude pretože pretože pri zmene majiteľa by aj tak musel auto znovu testovať. Proste s dokladmi bude jazdiť až kým nevyprší ich osemročná alebo koľko platnosť a potom si z nich urobí lodičky. Nepôjde s tým preukazom ku komisii, to by bol debil.

Takže upozornením komisí len zasiahneš nevinných. God save the poor small oldtimer lovers!

Aby si zasiahol vinníka musel by si požiadať políciu aby pri kontrole preverovala ak sa meno šoféra a vlastníka vozidla nezhoduje. Čo sa mi zdá v praxi nerealizovateľné. Ak totiž polícia vidí že značky nie sú falošné, a historické vozidlo má, tak ich už dokumenty nezaujímajú, ale vozidlo jednoducho obdivujú a prípadne spomínajú.

tomas
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 02 Nov 2006, 16:21

Ako to tak citam, tak mam pocit, ze M.B. dosiahol presne to co chcel, aby sa M.O. ukazal v pravom svetle.

Nepomozem si, ale tiez nepovazujem za normalne, chvastat sa, kolko ma kto a akych znamych, alebo sa dotycnemu vyhrazat, ako mu vybavi, aby si v tomto obore neskrtol.

michakl olejko

Príspevok od užívateľa michakl olejko » 02 Nov 2006, 16:26

tohomas a Ty považuješ za normální napadat cizí lidi a urážet je???? to jsi asi taky zvláštní člověk a DOST!!!!!!!!!!!!

ladis
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 02 Aug 2006, 18:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ladis » 02 Nov 2006, 16:31

TatraplanuZdar napísal:Predsa ak niekto kúpil preukaz, štítky, čísla atp tak nepôjde znova k testácii. Už ich má !
Přečti si to ještě jednou. "Průkaz historického vozidla je pevně spřažen jak s konkrétním vozidlem, tak s jeho majitelem". Takže nemá. Aby to mělo nějaký smysl, musel by to vozidlo pojistit a provozovat na původního majitele, který by musel být padlý na hlavu (nebo dobře zaplacený ;-)), aby něco takového dovolil...

tomas
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 02 Nov 2006, 16:39

Michal, nie nepovazujem a je smutne, ze sa niekto na nieco take zmoze. No nemozem sa zbavit dojmu, ze vasa debata nesklzla na rovnaku uroven.

TatraplanuZdar

Príspevok od užívateľa TatraplanuZdar » 02 Nov 2006, 16:42

ladis napísal:
TatraplanuZdar napísal:Predsa ak niekto kúpil preukaz, štítky, čísla atp tak nepôjde znova k testácii. Už ich má !
musel by to vozidlo pojistit a provozovat na původního majitele, který by musel být padlý na hlavu (nebo dobře zaplacený ;-)), aby něco takového dovolil...

Presne tak si to predstavujem. Nie ale na hlavu padnutý ale zaplatený. Je len otázka čo je dobre. Ak by to takto nespravil tak mu je veteránsky preukaz absolútne nanič.. Alebo chcete povedať že komisie ak vidia že voz mal už udelený veteránsky preukaz tak vydajú nový a nič neskúmajú? Na Slovensku to tak rozhodne nie je.

michal olejko

Príspevok od užívateľa michal olejko » 02 Nov 2006, 16:46

Tomáši poslouchej, víš ono jak se do lesa volá tak se zněj ozývá... mne dokáže naštvat jak mne tady začne někdo sjíždět a dělat ze mne hajzla 1 kategorie aniž mne zná. Jsem pomohl x kamošům a známým s autama a groš sem za to nevzal a pak příjde někdo v anonymitě a začne tě osočovat úplně bez důvodu , tak se člověk holt ozve to snad chápeš by jsi se ozval taky kdyby tě někdo tak pošpiňoval....a už to fakt nehodlám rozrejpávat ....

radek
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa radek » 02 Nov 2006, 21:20

Tatraplanuzdar, jak jsi proboha přišel na to, že jak má auto jednou průkaz HV, tak ho má navždy, respektive na nějakých 8 let? Co to je za krávovinu? Má ho na jeden jedinný rok, a to do 31.5. toho daného roku. Pak se musí majitel s vozidlem dostavit na prodloužení testace ke komisi, a to S vozidlem. A testace nebude prodloužena, pokud to nebude sedět, to bude naopak průkaz a RZ odebrány a od komise to může odjet tak maximálně na podvalníku. Takže půjde s tím průkazem ke komisi, a to pravidelně každý rok, pokud bude chtít jezdit!

miloš
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29

Príspevok od užívateľa miloš » 02 Nov 2006, 21:23

600: Zase jsi vedle jak ta jedle. žádného srazu jsem se NIKDY nezúčastnil a můj otec zemřel v roce 1997.Hraješ machra a hajzly máš určitě na chodbě....

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných