Haáádanka
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
*radek*
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Vláček
-
*radek*
-
Ambiciózní tajemníček
No já to nechtěl napsat tak úplně přímo jako Radek, když jsem byl první. Nechtěl jsem vám kazit radost, třeba Tomasovi. Je to jasná LEDkománie 80. let, kdy se věřilo, že takhle je to moderní. Jenže tyhle LQ1212/1512/1812 se na to moc nehodí, protože jejich svítivost je minimální (0,5 mcd) a zejména v kabrioletu, kde nestíní ani střecha, musí být téměř nečitelné. Moje zkušenost je, že v kabrioletu snadno přehlédnete i mnohem silnější kontrolku.
Pokud jde o hmatníky tlačítek v Prezidentovi jsou to upravené a přestříkané hmatníky z Favorita. Možná podle vzoru odlévané do nějaké jednoduché formičky.
Přístrojový štít v Prezidentovi také není úplně klasický Elektronik. Minimálně je přes něj jakási "šablonka" s vyřezanými otvory pro přístroje a kontrolky jako třeba u štítu pro Favorita po zlepšeních, to klasický Elektronik nemá. Ten má jednolitou plochu přístrojového štítu tvořenou tou potištěnou fólií. Ostatně ono to má s Favoritem společného víc.
Pokud jde o hmatníky tlačítek v Prezidentovi jsou to upravené a přestříkané hmatníky z Favorita. Možná podle vzoru odlévané do nějaké jednoduché formičky.
Přístrojový štít v Prezidentovi také není úplně klasický Elektronik. Minimálně je přes něj jakási "šablonka" s vyřezanými otvory pro přístroje a kontrolky jako třeba u štítu pro Favorita po zlepšeních, to klasický Elektronik nemá. Ten má jednolitou plochu přístrojového štítu tvořenou tou potištěnou fólií. Ostatně ono to má s Favoritem společného víc.
-
D.A.
-
*radek*
-
Ambiciózní tajemníček
Proměnlivá intenzita svitu diod by byla asi stejně na houby, protože maximální svítivost těchto LED Tesla je asi o tři řády nižší než LED, které se používají v automobilovém průmyslu dnes. A soudruzi z NDR uměli klidně i 10x vyšší svítivost než měly tyhle Tesly.D.A. napísal:Chcete mi snad říct, že to K-čko nemělo čidlo osvětlení a proměnlivou intenzitu svitu diod? To teda od Eisenachu opisovali hodně nepozorně!![]()
I v autech s odsouvací střechou jsou diody při slunci v nadhlavníku docela slušně čitelné.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných