Predne svetla - ze probleeem?

Technické problémy s našimi tatrovkami

Napísať odpoveď [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Užívateľov profilový obrázok
Slavomir
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 06 Sep 2004, 11:10
Tatry, ktoré vlastním: už žiadnu.
Kontaktovať užívateľa:

Predne svetla - ze probleeem?

Príspevok od užívateľa Slavomir » 30 Sep 2006, 20:13

Caute, mam problem s prednymi svetlami.
Zacalo to smradom prenikajucim do kabiny. Dobre, vypnem svetla dlabem na to nie je tma ide sa dalej. Dneskaj odmontovane vsetky relatka. Samozrejme ze az to posledne ma roztaveny kabel. Na rele ktore spina parkovacky, nova koncovka na kabel, davam druhe rele z klaksona. skusam len tak spojit kontakty, nic nehori ani nedymi. Zapnem vypinacom len parkovacky - funguju. Zapnem stretavacie - funguju. Zapnem hmlovky - funguju. Dialkove - funguju - aj vypinaju hmlovky. Zda sa ze vsetko je ok.
Akoze tepla voda do kybla, pripravena hadica ide sa umyvat. Peknucke je teraz auticko vyumyvane, potom povysavane. Sak bolo dobre pocasie aj tak som nemal ziadnu inu robotu. Ved naposledy bolo auto umyte v auguste kedy prsalo. Nevadi. Po dvoch hodinach akosik skusam svetla vsetko pozapinal povypinal a ked som vypol dialkove tak mi ostali svietit iba parkovacky. Skoro ma rozhodilo ze j***m na to hmlovky svietia.

Otazka č. 1: Je riesenie preco to nefunguje?
Otazka č. 2: Moze to byt tym prepinacom stretavacky<>dialkove pod volantom, ten blinkrovy skodovacky, nejak mam podozrenie ze na nom nie vsetko funguje tak ako by malo.

Diki za rady.

Slavomir
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Slavomir » 01 Okt 2006, 19:20

To akoze nikto nic nema?

Tolko zatracovana a vychvalovana elektroinstalacia vam funguje na 1000 percent?

:cry: :lol:

Palo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 16 Dec 2004, 17:46
Tatry, ktoré vlastním: ---
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Palo » 01 Okt 2006, 20:11

Po dvoch hodinach akosik skusam svetla vsetko pozapinal povypinal a ked som vypol dialkove tak mi ostali svietit iba parkovacky. Skoro ma rozhodilo ze j***m na to hmlovky svietia.
Tak na základe tohoto sa je k tomu ťažko vyjadriť.

Luboš
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Luboš » 01 Okt 2006, 20:31

Odpověď č. 1: jo
Odpověď č. 2: jo

Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 02 Okt 2006, 10:53

No funguje no, všetko ako má

etienne
Správca diskusného systému
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 02 Okt 2006, 11:04

Mne nefungovala na speciale cela prava strana, vyhadzovalo to autoradio, inak mi na vsetkych autach vratane hrdzavej M95 funguje vsetko bez akychkolvek problemov :D Teda az na stierace na svetla na speciale ale to je pribeh sam o sebe :D

tomas
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 02 Okt 2006, 12:22

Tazko ti je poradit, kedze nevieme ako to mas zapojene. Ci ako orig. tlmene svetla len cez vypinac, alebo bolo dorobene spinacie rele. Ak nemas merak a mas spinacie rele na stretavacie svetla, skus pripojit priamo na spinacie rele +12, tam kde je pripojeny kabel z vypinaca svetiel. Ked ti ich zopne, pravdepodobne je zly spinac, ci prepinac svetiel, ak nie, je zle rele, alebo je problem niekde medzi svetlami a rele.

tomas
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 02 Okt 2006, 12:30

Este by som skontroloval, ci su vsetky rele dobre ukostrene, ci su podotahovane kable v poistkovej skrini.

Slavomir
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Slavomir » 02 Okt 2006, 20:10

Merak mam ale nefungoval lebo skapala baterka v nom. A pravdepodobne je to zapojene tak ze cez rele idu len parkovacky, normalne som mal odokryte vsetky relatka a zena mi zapinala co sa dalo a rele cvakne len na parkovackach, hmlovkach a dialkovych. Takze chyba bude pravdepodobne na trase vypinac -> stretavacie. Dostal som typa na konektor co je pod pristrojovkou. Skusim, poviem.

Slavomir
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Slavomir » 30 Okt 2006, 21:26

No ja uz fakt nechapem ale je to za jedno. Relatka vymenene, vypinac pod volantom komplet vymeneny, konektory rozpojene a spojene, a furt tie svetla blbnu. Jedine co este ostava vymenit je vypinac ako taky na parkovacky a svetla. Ked nie tak to vytrham a spravim aj svetla na rele. Este jedna vec, som si vsimol v noci ze svetla mi pulzuju niekedy aj podsvietenie palubky, nejake finty?

tomas
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 30 Okt 2006, 21:47

Mne ked pulzovali svetla, bol to alternator. Alebo nejaka z jeho diod.
Preco tie svetla nespravis na rele hned. Mas to jedno rele a 20cm kabla a vysledok stoji za to ;)

Ronald Bergmann
Diskutujúci
Dátum registrácie: 12 Apr 2006, 20:52
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ronald Bergmann » 31 Okt 2006, 08:43

prepač že to tu miešam,ale mne na Š100 robilo presne to iste,svetla mi za jazdy slabli,svietila kontrolka diaľkových svetiel,jedna strana zhasínala.Rozobral som reflektory,vyčistil kontakty,a..... uz je to ok.Lenže ja to mam podstatne lahsie,nemam žiadne relátka a ani to nie je tak komplikované.Tak skus vyčistit aj kontakty hlavne na kostre

Napísať odpoveď
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných