SKUPINA "PLUS"
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
SKUPINA "PLUS"
Od dnesneho dna je tu bezplatna skupina "PLUS" do ktorej sa mozete prihlasit.
Vyhody skupiny:
- 20 MB mailovu schranku s WEBMAIL, POP a SMTP vo formate cokolvek@tatraportal.sk, pripadne presmerovanie
- pristup na interne FTP (fotky ktore na TP este neboli, buduce updaty)
- pristup na interne fora
- moznost moderovat niektore fora
Podmienky na prijatie do skupiny:
- minimalne 30 prispevkov/mesiac v DF
- pravidelne navstevovanie TP
- prispievanie clankami, vedomostami, fotkami, videami
Vyhody skupiny:
- 20 MB mailovu schranku s WEBMAIL, POP a SMTP vo formate cokolvek@tatraportal.sk, pripadne presmerovanie
- pristup na interne FTP (fotky ktore na TP este neboli, buduce updaty)
- pristup na interne fora
- moznost moderovat niektore fora
Podmienky na prijatie do skupiny:
- minimalne 30 prispevkov/mesiac v DF
- pravidelne navstevovanie TP
- prispievanie clankami, vedomostami, fotkami, videami
-
mushko
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
nuz mam uz dalsie pdf konkretne je to "Směrný postup kontroly vozidel T613 na stanicích emisních kontrol"
obrazky su na http://aek4470.finalnet.cz/ mozem uploadnut aj tie mam ich stiahnute komplet
obrazky maju 18MB a pdf 6,5MB
obrazky su na http://aek4470.finalnet.cz/ mozem uploadnut aj tie mam ich stiahnute komplet
obrazky maju 18MB a pdf 6,5MB
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Lucas603
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 17:38
- Kontaktovať užívateľa:
Bol by som sa prihlasil, keby som splnoval kriteria. TP navstevujem denne a poznam aj ine TP, v ktorom som "programoval" ale na to je lepsi C++
A 20 MB to by som zahltil hned, ale do pohody staci. Na skolskom webmaile mam okolo 200MB a prijimat a odosielat mozem az 50MB naraz, nie ako na atlase 2MB-to nemozem poslat ani fotku v poriadnom rozliseni.
Mal by som nejaky dotaz k DF: To automaticke prihlasovanie by malo fungovat po vstupe do DF? Lebo mne to nefunguje... A vzdy ked sa prihlasim, tak ma to hodi na vyber vsetkych tem a tu musim hladat aktualnu temu al. sa preclickat spat. Mne by osobne vyhovovalo, keby ma to prehodilo na index, kde je vyber aktualnycvh tem. To je môj subjektívny názor...
A 20 MB to by som zahltil hned, ale do pohody staci. Na skolskom webmaile mam okolo 200MB a prijimat a odosielat mozem az 50MB naraz, nie ako na atlase 2MB-to nemozem poslat ani fotku v poriadnom rozliseni.
Mal by som nejaky dotaz k DF: To automaticke prihlasovanie by malo fungovat po vstupe do DF? Lebo mne to nefunguje... A vzdy ked sa prihlasim, tak ma to hodi na vyber vsetkych tem a tu musim hladat aktualnu temu al. sa preclickat spat. Mne by osobne vyhovovalo, keby ma to prehodilo na index, kde je vyber aktualnycvh tem. To je môj subjektívny názor...
-
Palo
-
603
-
603
-
mushko
-
603
-
mushko
-
mushko
ciste sprava pre 603
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
<center>ciste sprava pre 603</center>
a aby som nezabudol
+
tag na toto sa vyuziva +
prepracte ze som sa nechal uniest ale uz som sa nezdrzal
<center>ciste sprava pre 603</center>
a aby som nezabudol
+
tag na toto sa vyuziva +
prepracte ze som sa nechal uniest ale uz som sa nezdrzal
-
603
-
Palo
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných