Na "plynové sporáky" je potrebné kapacitné zapaľovanie, nie tyristor, ktorý spraví PRASK a dovidenia. Nie náhodou?
Úžasná jazda
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
Namontovať Brisk LGS (ak dobre pamätám to sú tie čo vyzerajú ako plynový sporák) na tyristorové zapaľovanie v Tatrovke, to sú v prvom rade peniaze vyrazené von oknom a ešte predtým potrhané a pomazané temperovými farbami, po druhé to bude jazdiť ešte horšie 
Na "plynové sporáky" je potrebné kapacitné zapaľovanie, nie tyristor, ktorý spraví PRASK a dovidenia. Nie náhodou?
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
I am sorry. Tento týždeň som už neraz napísal kravinu, prípadne otočil si nejaké pomenovanie.
Teplota, choroba, zlé to veci
No ale presne tak. Nakoniec tie LGS sa už dávno preberali na inom Tatra fóre a ide to s nimi horšie ako s tradičnými sviečkami.
Ja nevravím že tie sviečky LGS sú zlé, ale ak majú správne fungovať, treba na ne tranzistor
Teplota, choroba, zlé to veci
No ale presne tak. Nakoniec tie LGS sa už dávno preberali na inom Tatra fóre a ide to s nimi horšie ako s tradičnými sviečkami.
Ja nevravím že tie sviečky LGS sú zlé, ale ak majú správne fungovať, treba na ne tranzistor
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Ahá! Takže tranzistor? Dobre, dobre, tak to už som ticho a mažem moje predchádzajúce správy
Inu, na Omege čo jazdím, sú dnuka tie, irídiové sviečky od Denso. Tiež, mám nejaký subjektívny dojem že asi to ide lepšie, ale či to nie je skôr len tým pocitom že sú tam irídiové sviečky
Neviem, ale asi to ide lepšie ako s klasickými engákáčkami
Inu, na Omege čo jazdím, sú dnuka tie, irídiové sviečky od Denso. Tiež, mám nejaký subjektívny dojem že asi to ide lepšie, ale či to nie je skôr len tým pocitom že sú tam irídiové sviečky
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
favority za 300k ???
Tady si zase někdo hodně šňupnul, vždyť hniláky jsou v bazarech od 9000 Kč výš a za na první pohled zdravé, zachovalé a málo jeté se žádá tak max. 60 000, za Formany o 15 víc!?!
Zjara jsem pár bazarů jako asistence musel projít, hlavně kolem Ostravy... Buď si děláte srandu vy, nebo tam někdo připisuje jednu "0" navíc...
(Felicie se podle stavu pohybují od 70 do asi 150.)
Zjara jsem pár bazarů jako asistence musel projít, hlavně kolem Ostravy... Buď si děláte srandu vy, nebo tam někdo připisuje jednu "0" navíc...
(Felicie se podle stavu pohybují od 70 do asi 150.)
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
No Matěji, jestli jsi měnil "brysky" za NGK, tak potom jinde nenadávej na Brisky. Brysk bude asi něco z Asie...
D_A: Ani v AAA (kde jsou přece nejnižší ceny, že
) se neprodávají ani schnilotiny s již dávnou zkroucenou kastlí pod 19 990 Kč... Mezi bazary ale já neuvažuju kovošrot, v tom bude problém... Ne všichni si mohou dovolit jezdit auty nezpůsobilými k provozu...
D_A: Ani v AAA (kde jsou přece nejnižší ceny, že
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných