T 613 Special
-
Petr Janda
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
vevnitr jedete ve Speciálu a z venku se to tváří jako Long se dvěstětisíci nálepkami různých barev od předchozího majitele. Těžko Tatru někam zařadit, pro mě je důležité, že jsem prodal Hayabusu a měl co zařadit do garáže. Nemyslím, že Tatra prodala vůz takto, byl to klasicky Special, pozdeji dvakrat havarovany, pote roku 2002 dostal jetou vyse zminenou karoserii jjj JJJ jjj JJJ l Long a bezny motor s dlouhou převodovkou
- tomas
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
- Kontaktovať užívateľa:
Erik, treba si jeden zaobstarat a hned moze byt o jedneho v zozname viacErik napísal:Inac som smutny z toho, ze aka burliva diskusia sa tu odohrava o specialoch a pritom v sekcii majitelia je zatial iba Etiennov special. Som si myslel ze sekcia majitelia sa bude pekne zaplnat a my by sme dostali aky taky prehlad o tatrovackej zakladni na Slovensku a v Cechach, ale akosi sa nikto nema k cinu...
Je to smutne...
- Erik
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 25 Nov 2004, 22:24
- Kontaktovať užívateľa:
No, to znie sice pekne, ale z kade? to je otazka... Ak chce niekto darovat alebo predat za symbolicku cenu nejakeho speciala, nech sa mi ozve na SS...
Velmi rad by som vlastnil aj speciala, ale mam uz prilis vela brlohov, aby som si mohol dovolit dalsi
No este k tej sekcii: je tu registrovanych vyse 100 clenov a v sekcii majitelia su piati? Kde su ostatni? Alebo chcu ostat v utajeni? Ak ano, tak vobec nechapem preco...
Velmi rad by som vlastnil aj speciala, ale mam uz prilis vela brlohov, aby som si mohol dovolit dalsi
No este k tej sekcii: je tu registrovanych vyse 100 clenov a v sekcii majitelia su piati? Kde su ostatni? Alebo chcu ostat v utajeni? Ak ano, tak vobec nechapem preco...
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Erik - a čo si očakával? podobný nápad vytvoriť zoznam Tatroviek a ich majiteľov sa objavil tuším ešte na v blahej pamäti Michalovom web-e, neskôr boli tiež podobné pokusy - a výsledok bol vždy podobný. Ľudia asi jednoducho necítia potrebu vpisovať svoje údaje do podobných zozamov - každý na to bude mať svoj dôvod...
- Erik
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 25 Nov 2004, 22:24
- Kontaktovať užívateľa:
Ale ved kazdy tam napise co chce napisat. Nikto predsa od nikoho nechce presnu adresu a telefonne cislo. To nechapem ze niekto si o svojom aute vytvori vlastnu stranku a niekomu je zatazko dat na internet jednu fotku... Ja by som si napriklad rad pozrel fotky vasich specialov. A chcel by som vidiet ci by ma niekto nasiel podla tej mapky co je tam.
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
- tomas
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
- Kontaktovať užívateľa:
Ani taka obycajna 3ka nevyzera vzdy najlepsie, tiez 6134, 6134M95, tiez chromka. Su vsak situacie, kedy sa mi v ci uz v danej kompozicii s okolim, alebo technickym stavom, pripadne s inou vyskou predku, alebo pouzitymi kolesami pacia velmi. Ale ano, aj mne sa 4 okruhle svetla viac pacia.
No niekedy su pekne aj tie velke obdlzniky
No niekedy su pekne aj tie velke obdlzniky
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných