Tatra 613/4-prodej Levně
-
M.O.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tatra 613/4-prodej Levně
Prodam T613/4 el.vybava klima ,hnědý interier,zelena metalisa,bez TP stav slušny.cena nizka nemam misto vypovedeli stodolu ve ktere par let stala.736209455
-
Martin
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
D.A.
- Kontráš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 08:02
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
V návaznosti na informace ohledně vývoje pravidel fóra (viz jiné vlákno) a segregaci v podání DRracera bych Vám moderátorům fóra rád popřál hodně štěstí. Mám trochu pocit, že se z toho dříve či později zblázníte...
Proč to ku..a píšu sem? Protože psát příspěvky které myšlenkově reagují na konkrétní situaci tady jinam, mi připadá přitažené za vlasy...
T613-4: možná víc než Ondreje by mě zajímalo co to znamená levně. Strašně nerad totiž reaguju na inzeráty typu "levně" abych záhy zjistil že nemám odvahu se inzerenta zeptat co je podle něj "draze".
...a teď jsem zvědav co se s tímhle příspěvkem stane
Proč to ku..a píšu sem? Protože psát příspěvky které myšlenkově reagují na konkrétní situaci tady jinam, mi připadá přitažené za vlasy...
T613-4: možná víc než Ondreje by mě zajímalo co to znamená levně. Strašně nerad totiž reaguju na inzeráty typu "levně" abych záhy zjistil že nemám odvahu se inzerenta zeptat co je podle něj "draze".
...a teď jsem zvědav co se s tímhle příspěvkem stane
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
-
externista
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní