*dáva si láhvové pivo*
Fotecky - T a S
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
krasny popis tychto aut na http://www.foltyn.cz ... prijemne citanie a vzdelavanie
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Lucas603
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 17:38
- Kontaktovať užívateľa:
No ja neviem, mne sa osobne tá zbastlená felicia a ani to STWéčko moc nepáčia.
Jednoducho keď už niekto chce dať dokopy staré auto, tak nech vyzerá poplatné dobe svojho vzniku, pokiaľ možno, čo najoriginálnejšie- keď už tuning, tak nie stylingový, ale skôr by som vylepšil techniku auta- napr. z dôvodu bezpečnosti- u STWéčka to sú hlavne brzdy- už vtedy boli stredobodom kritiky.
Inač vydel som na jednej stránke "Túnerov" za veľkou mlákou STWéčko s Ford small blockom ( 5-liter)
, ktorá vytiahla okolo 280 km/h. Tu by boli pôvodné brzdy asi VEĽKÝ problém...
Inač vydel som na jednej stránke "Túnerov" za veľkou mlákou STWéčko s Ford small blockom ( 5-liter)
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
-
603
pozrite sa chlapi.. auta si vzdy majitelia robili na svoj obraz... kazdy mal svoj individualny pristup, a vdaka tomu vzniklo aj tolko automobilovych znaciek... auta sa bastardili viac ci menej.. auto v povodnom stave je viac vinimkov ako pravidlom.. a ked niekto chce mat zamlzeny okinka na stw, tak si ich tam da a cely svet nech mu vylezie niekam.... aj tak su vsetci ludia iba kritici, a druhemu nic neuznaju, lebo najlepsie je to jeho a to co on urobil a nie to co urobil niekto iny... sak vsetci sme majsri sveta... a vlastne tie skodovky vobec nie su pekne... a najkrajsi je moj liter, hoci bude mat rapidovu napravu s riadenim, kotucove brzdy so stvorpiestovymi brzdicmi vpredu aj vzadu, skrupiny, sportovy volant, kopretiny, kratsie pruziny, skorepiny, plexi......
-
603
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 1 neregistrovaný