Tatra v Timesech a muj vyhled z okna;)
- Zdicho
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 00:22
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Tatra v Timesech a muj vyhled z okna;)
Omlouvam se za velikost, ale at se to da cist!
- Prílohy
-
- Picture 006bw.jpg
- Clanek v New York Times
- (848.31 KiB) 928 stiahnutí
-
- Zminene stroje v barve.
- Picture 028_resize.jpg (148.99 KiB) 9983 zobrazení
-
- ...copak mi to parkuje pod oknem? :-o
- Sony 1 010_resize.jpg (197.3 KiB) 9983 zobrazení
-
- Nejdrive neco pro zasmani...
- Picture 010_resize.jpg (190.53 KiB) 9982 zobrazení
-
Kavy
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- DRracer
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 31 Máj 2004, 22:23
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 2-603 M68
Tatra 130 1:14 - Bydlisko: CR
- Kontaktovať užívateľa:
Derrick: DeLorean, mrkni se napr. na:
http://www.entermyworld.com/index1.html
http://www.entermyworld.com/index1.html
-
Kavy
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To myslíš tak,že to bylo sežraný ?Říkali,že to je nerezFÍK napísal:Jo, prej nerez. To sem viděl...Před zhruba rokem ho prodávali v áčkách, cenu si už nepamatuju, ale stav - tragedie...
Asi už někomu postává v garáží kdesi v ČR...
Zajimalo by mě spíš, co to mělo za motor......
A tech.ůdaje máš třeba zde:http://www.sweb.cz/hobbystranky/DeLorean.htm
A že tam trávil 5h.denně-to můžeš trávit v garáži i s kolečkovejma bruslema
-
Chapman
- Zdicho
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 00:22
- Kontaktovať užívateľa:
Fik: Muzes trochu popsat, co jsi tim myslel? Nicmene i nerez rezavi a zalezi, jakym podminkam byla karoserie vystavena. Ten majitel tvrdil, ze to proste oxiduje, ale nemyslel tim nic extremniho. Take to ma brouseny povrch, coz je spousta malych skrabancu orientovanych jednim smerem. V tom se take pri oteru muze leccos zachytit.
Kavy: cti poradne. Psal jsem pet hodin tydne a ne denne. Osobne si myslim, ze to majitel trochu prehnal, aby udelal dojem, musim vsak uznat, ze ten stroj vypadal spickove. Na dukaz prikladam fotos podvozku apod.
Kavy: cti poradne. Psal jsem pet hodin tydne a ne denne. Osobne si myslim, ze to majitel trochu prehnal, aby udelal dojem, musim vsak uznat, ze ten stroj vypadal spickove. Na dukaz prikladam fotos podvozku apod.
- Prílohy
-
- Sony 1 100.jpg (142.36 KiB) 9699 zobrazení
-
- Sony 1 101.jpg (123.57 KiB) 9699 zobrazení
-
- Sony 1 102.jpg (148.24 KiB) 9699 zobrazení
-
- Sony 1 105.jpg (181.51 KiB) 9700 zobrazení
-
- Sony 1 107.jpg (150.77 KiB) 9699 zobrazení
-
- Sony 1 108.jpg (151.35 KiB) 9700 zobrazení
-
- Sony 1 109.jpg (143.26 KiB) 9700 zobrazení
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Palo, ak to montovali v Írsku, tak prečo nie páčky Lucas?
Rokom výroby 1981-82 to zodpovedá.
Motor tam bol tuším V6 s necelými 100kW, čo je pre také malé auto celkom slušné.. Celé auto je dosť skladačka (čím ho nechcem pohaniť), karoséria Ital Design, motor tuším Peugeot-Renault a podvozok od Lotusu!
Inak - mne sa nejako nepáči, zaujímavá je ale tá karoséria z antikora. Je to ale vec vkusu.
Rokom výroby 1981-82 to zodpovedá.
Motor tam bol tuším V6 s necelými 100kW, čo je pre také malé auto celkom slušné.. Celé auto je dosť skladačka (čím ho nechcem pohaniť), karoséria Ital Design, motor tuším Peugeot-Renault a podvozok od Lotusu!
Inak - mne sa nejako nepáči, zaujímavá je ale tá karoséria z antikora. Je to ale vec vkusu.
- FÍK
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 21 Mar 2005, 19:59
- Kontaktovať užívateľa:
Zdicho: Ta koroze, jestli se tomu teda tak dá říct, byla opravdu spíš povrchová. Jen mě pobavilo, jak taky může vypadat nerez.
Co já se pamatuju, tak určitě tam bylo levostraný řízení, ale další detaily bych si vymýšlel. Jen si pamatuju, že mě zaujala ta cena, jenom už nevim jestli svoji výškou nebo naopak
Jo, a ještě to mělo docela dobitej interiér....Jinak ale vypadal komplet, ale kdo ví kde mu je ted konec. Už je to nějaká doba.
Co já se pamatuju, tak určitě tam bylo levostraný řízení, ale další detaily bych si vymýšlel. Jen si pamatuju, že mě zaujala ta cena, jenom už nevim jestli svoji výškou nebo naopak
Jo, a ještě to mělo docela dobitej interiér....Jinak ale vypadal komplet, ale kdo ví kde mu je ted konec. Už je to nějaká doba.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 69 neregistrovaných