K tvojim otázkam - niečo som už naznačil v prdošlom príspevku. Naozaj predpokladám, že z havarovaných vozidiel (kupé a 1 limuzína) bolo použitých veľa dielov na ďalšie prototypy. Tiež si myslím, že štvrtá karoséria bola iba "okovaná", tj. bez výbavy. Keďže 2 prototypy boli pomerne rýchlo vyradené zo skúšobného programu, predpokladám, že vznikli tým dosť vážne problémy a preto bol urýchlene doplnený ďalší voz - s použitím štvrtej karosérie (zdôrazňujem - nikde som to nečítal, ani nepočul, je to čiste iba môj predpoklad, aspoň ja by som v danej situácii postupoval takto) a na dokompletovanie tohoto vozidla boli použité komponenty z vyradených talianskych prototypov. Tiež bolo urýchlene postavených niekoľko prototypov v 1971 (3-4? červený-foto na kubuse, žltý, oranž?...tmavomodrý?)
No a rozsah havárie limuzíny nie je známy, vôbec nie je isté, či prišlo aj k poškodeniu prístrojovky... Sedadlá vo voze v múzeu asi boli vymenené neskôr za prvé sériové, niekto sa asi ulakomil na kožu - podobne tomu bolo aj u T603X, z ktorej v Kopřivnici zmizol pôvodký kožený interiér a neskôr aj odznak z prednej kapoty (to sa stalo už v múzeu!!)
Prístrojovka na voze v múzeu je v poriadku, akurát použitý stredový tunel tam podľa mňa nepatrí, nemalo by tam byť nič...