Úžasná jazda
- Stevo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 10 Feb 2004, 09:41
- Tatry, ktoré vlastním: taka bordova
- Kontaktovať užívateľa:
No Jazdec Power mi uz aj trochu chyba, mozno sa zabil na svojej Turbo 613-ke s duchadlom z Belazu ked spravil trasu Zilina - Bratislava za jednu hodinu, ale nestacil ubrzdit a clupol do Dunaja
Nahradit dvere a kapoty niecim lahsim je sice pekna vec, ale nema to prave velky vyznam... Ak je to lacne tak je to skarede a pri vysokej rychlosti to robi nepekne veci (a az potom by si prisiel nato, co je to aerodynamicky hluk v aute
) a ked je to spravene ako ma byt, tak je to strasne drahe a hlavne pri kapotach je ta uspora hmotnosti minimalna.
Okrem toho, po zainvestovani par desiatok tisic dostat z 1670kg auta 1600 kilove tiez nieje vyhra
Nahradit dvere a kapoty niecim lahsim je sice pekna vec, ale nema to prave velky vyznam... Ak je to lacne tak je to skarede a pri vysokej rychlosti to robi nepekne veci (a az potom by si prisiel nato, co je to aerodynamicky hluk v aute
Okrem toho, po zainvestovani par desiatok tisic dostat z 1670kg auta 1600 kilove tiez nieje vyhra
- tomas
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
- Kontaktovať užívateľa:
Stevo, ved vravim, ze uz nespekulujem. Ale su firmy co ti to spravia. Len ta kapota je dost draha.
Co hovoris na kapotu z kevlaru na oktaviu, ktora vazi 5kg. A ked si to zratas co vsetko sa s toho da spravit, potom mozno atakujes aj tych 1500kg. No ale to by stalo nehorazne peniaze. Ale nemozne to nieje.
Ale teraz sa skor zaoberam, ako dat Tatru do povodneho stavu
Co hovoris na kapotu z kevlaru na oktaviu, ktora vazi 5kg. A ked si to zratas co vsetko sa s toho da spravit, potom mozno atakujes aj tych 1500kg. No ale to by stalo nehorazne peniaze. Ale nemozne to nieje.
Ale teraz sa skor zaoberam, ako dat Tatru do povodneho stavu
- Stevo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 10 Feb 2004, 09:41
- Tatry, ktoré vlastním: taka bordova
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes su uz firmy ktore ti spravia vsetko co len chces. Klasicke kevlarove a uhlikove kapoty stoja okolo 40 kKC za kus
Ta na fabiu ma okolo 4,5 kg... to jest uspora cca 6 kil (nevazil som ju, ale ovela viac nez 10 mat nebude).... Ked si za volant sadne frajerka tak rozpravame o uspore 25 kil
a cena je neumerne nizsia 
To, ze to nechces(me) robit este neznamena ze nad tym nemozeme rozmyslat...
To, ze to nechces(me) robit este neznamena ze nad tym nemozeme rozmyslat...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných