...neviete ako majú tí mantáci v servise nasadiť prístroje na neviem čo aby zmerali záklon čapu? Lebo mňa už ide z takého amaterizmu j****ť!
Nechápem ako môže niekto niečo robiť a kľudne ti povie že to som ešte nenastavoval.
Niekto povie že mám ísť inde ale keď už mi tam urobili iné veci za dobrú cenu tak ich nechcem hneď odj***ť, tak som im povedal že to skúsim zistiť.
záklon čapu
-
D.P.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Eda
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 30 Máj 2004, 00:41
- Tatry, ktoré vlastním: T613 Elektronic ´93
- Kontaktovať užívateľa:
ZDICHO: Geometrii by udělalí ve Fiatu u dopravního inspektorátu, dělá tam jeden frajer z bělského lesa. Pak je prý seňor Dalibor Celárek (AFYCar) osamostatněný někde v Martinově, má tam karosárnu, pneuservis, lakovnu..... snad by to tam zvládl, jestli má aspoň Motex. Chci to tam jít v dohledné době checknout.
- Zdicho
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 00:22
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Jo tak pokud to berete takto, tak mi ji už dělali i v Jeseníku. V počítači mají údaje. Mě šlo spíš o to, že se to dělalo při zatíženém či nadzvednutém vozidle. Každý typ T613 má být jinak vysoko při dělání geometrie. Ty ocelovobetonové krychle mi jen tak někde na auto nezavěsí a podpěry mi tam taky nedají. Ale když je nouze, tak se bude třeba spokojit s čímkoliv.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných