Konečne poumývané!
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
mojzo...
taketo podujatia si nevyzaduju, aby si bol clenom nejakeho klubu alebo mal prislusnu atestaciu... ked budem volat s nasim predsedom spytam sa ho ci sa treba zaregistrovat dopredu, abo staci na mieste, pripadne nech mailne prihlasku a ja ju sem zavesim, ak bude treba... to len skrz to, ze som minuleho roku na poslednom tankovani, nemal obed...((( lebo som nebol zaregistrovany, ale vsetko okrem obeda som absolvoval... a mali ovela vacsi pocet posadok ako si mysleli.. to zato ze dosiel cely ycc.. http://www.ycc.sk ale nielen oni, ale ich kamosi, tak tam bolo celkom tesne.. nejake foto je tusim u nich na stranke... a aj na http://www.oldtimer.sk
taketo podujatia si nevyzaduju, aby si bol clenom nejakeho klubu alebo mal prislusnu atestaciu... ked budem volat s nasim predsedom spytam sa ho ci sa treba zaregistrovat dopredu, abo staci na mieste, pripadne nech mailne prihlasku a ja ju sem zavesim, ak bude treba... to len skrz to, ze som minuleho roku na poslednom tankovani, nemal obed...((( lebo som nebol zaregistrovany, ale vsetko okrem obeda som absolvoval... a mali ovela vacsi pocet posadok ako si mysleli.. to zato ze dosiel cely ycc.. http://www.ycc.sk ale nielen oni, ale ich kamosi, tak tam bolo celkom tesne.. nejake foto je tusim u nich na stranke... a aj na http://www.oldtimer.sk
-
René
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
avatt
taky jsem odzimoval
minulý víkend jsem byl donucen také odzimovat a po delší době dostala T603 vodní kůru 
- Slavomir
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 06 Sep 2004, 11:10
- Tatry, ktoré vlastním: už žiadnu.
- Kontaktovať užívateľa:
No ked som naposledy ja poumyval a cely den lestil ako besny, tak na druhy den mi jeden picus najebal zboku dodveri. Esteze bol inteligent a zavolal na seba policajtov tak ide na poistku.
Ale odvtedy mi zena povedala aby som neumyval a nelestil ...
Ale aj tak umyvam a lestim ...
Potom sedim vedla auta a pozeram sa ked si sadne mucha na kapotu tak si hned dolame fsetky nohy ...

Ale odvtedy mi zena povedala aby som neumyval a nelestil ...
Ale aj tak umyvam a lestim ...
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Mojžo, Avatt - pekné obrázky!
v pohľade na peknú tatru je pre mňa vždy niečo magicky príťažlivé, nemôžem si pomôcť.
Na poslednej burze v Brne som tam videl stáť jednu dosť ošumelú čiernu T603 v pôvodnom stave s olupujúcim sa lakom na streche a mierne okorodovanými chrómami - ale bez nejakých diletatntských dodatočných zásahov. Ako tam tak nenápadne, ale dôstojne stéla, bol to pre mňa najkrajší zážitok z celej burzy...
v pohľade na peknú tatru je pre mňa vždy niečo magicky príťažlivé, nemôžem si pomôcť.
Na poslednej burze v Brne som tam videl stáť jednu dosť ošumelú čiernu T603 v pôvodnom stave s olupujúcim sa lakom na streche a mierne okorodovanými chrómami - ale bez nejakých diletatntských dodatočných zásahov. Ako tam tak nenápadne, ale dôstojne stéla, bol to pre mňa najkrajší zážitok z celej burzy...
-
avatt
2 Ondrej: ona ta moje T603 není také žádný zázrak, GO ještě neprodělala, je to také takový původní stav s minimem zásahů, ale nevypadá až tak zle. Na renovaci nespěchám je spíš zakonzervovaná a čeká
. Když jsem jí ale o víkendu vyvezl z garáže a pak za šera se podíval na ty dvě siluety před barákem.................. to prostě nemělo chybu ...........
-
D.P.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 56 neregistrovaných