Zjednotenie TKB a TP

Každý ma nejaký ten príbeh so svojou Tatrou a záleží len na ňom, či sa o neho podelí...
Napísať odpoveď [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
etienne
Správca diskusného systému
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
Kontaktovať užívateľa:

Zjednotenie TKB a TP

Príspevok od užívateľa etienne » 01 Apr 2005, 09:36

Tak a je to tu,

uz za par minut sa zjednotia diskusne fora Tatraklubu Brno a Tatraportalu. Po dost dlhej debate Risana a po jeho prosbach som sa nakoniec rozhodol fora spojit. Risan bol velmi kooperativny za co mu dakujem. Dufam ze tuto zmenu uvitate.

Matyjas
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 22 Jan 2005, 18:37
Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Matyjas » 01 Apr 2005, 09:55

:D :D :D

Užívateľov profilový obrázok
DRracer
Dátum registrácie: 31 Máj 2004, 22:23
Tatry, ktoré vlastním: Tatra 2-603 M68
Tatra 130 1:14
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa DRracer » 01 Apr 2005, 10:04

Krasa :lol:

100 bodu pro etienna 8)

Kontráš
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 08:02
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Kontráš » 01 Apr 2005, 12:27

no má to svou logiku a vývoj na obou fórech k tomu myslím směřoval. Nicméně je 12:29 a zatím změnu nepozoruju

radek
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa radek » 01 Apr 2005, 12:43

Já právě pozoruju, že potřebuji reagovat a "spojení s tatraklubbrno.cz bylo zamítnuto". To si tyhle operace nemůžete nechat na půlnoc ??? :wink:

Sedo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 02 Júl 2004, 16:11
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa Sedo » 01 Apr 2005, 13:04

LOL :o

Roman Maďar
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Roman Maďar » 01 Apr 2005, 13:57

Etiene, Rišan.Dobrá práca :lol:

Honza
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa Honza » 01 Apr 2005, 15:40

Není náhodou Apríl?

Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 01 Apr 2005, 19:20

Ja neviem ako to myslíte ale ja tu teda nevidím nič čo by malo náznaky zjednotenia. Ale nevadí holúbkovia

Ambiciózní tajemníček

Príspevok od užívateľa Ambiciózní tajemníček » 04 Apr 2005, 08:23

No dobrý, :D

Jen tak mimochodem, já znám Ríšana trochu líp než Etienne a tak vím, že to, co Etienne použil za základ aprílového vtípku není až tak přitažené za vlasy, jak si Etienne myslí. V podstatě se něco podobného stalo, ale nešlo o sjednocení fóra na Tatraportále s TKB, ale o sjednocení fóra na Tatraweb.cz (současném) a TKB. Evil přišel se slušným a konstruktivním návrhem a Ríšan se v podstatě tomuto nebránil. Evil dostal přístup k fóru TKB a mohl je sjednotit s Tatraweb.cz. Že to zatím neudělal je jen tím, že má málo času a nikoliv tím, že by mu Ríšan bránil.
Etienne se prostě kdysi na fóru Tatra klubu Brno neprojevil jako partner pro diskusi s Ríšanem. Ríšan, jak ho znám já, dává přednost racionálnímu přístupu před emocemi, bratřením jen na základě vlastnictví podobného výrobku a nekritickým prosazováním sektářských hesel. Ríšan s pobavením pozoroval, jak lidé, kteří nezvládnou konfrontaci svých jen na pocitech postavených názorů s jinými názory raději založili vlastní platformu, z kritizovaných nováčků se staly pány a váženými guru s četnými stužkami medailí za zásluhy o rozvoj komunity na klopě a nevidí důvod, proč by měl podporovat myšlenku sjednocení fóra. To by přineslo opět konfrontaci racionalistů s okultisty (tohle pojmenování nevymyslel Ríšan!) a zbytečné znechucení spravedlivých mezi národy, kteří sní o čistě věcné debatě. Racionalisti zjevně nehodlají začít zapalovat svíčky za praotce Ledwinku a okultisti stejně tak nehodlají připustit, že Tatry jsou jen staré stroje bez duše a mezi jejich majiteli je zvýšené procento nevyrovnaných jedinců, jakým je se radno vyhnout.

Roman Maďar
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Roman Maďar » 04 Apr 2005, 10:03

A.T. :lol: No mne to pripadá tak, že buď je Ríšan nesvojprávny, alebo Tajemníček schizofrenik :lol: pri všetkej tej racionalite :wink:

etienne
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 04 Apr 2005, 11:31

Ze to nie je pritiahnute za vlasy viem, ako napad sa to aj mne pozdava, ale myslim, ze je dobre mat 2 velke fora... vzdy je lepsie ked si moze navstevnik vybrat viem ze nase komplikovanejsie forum napriklad viac ludom nevyhovuje... a naopak niektori su radi ze nase ma viac funkcii takto si mozu vybrat :-)

Ambiciózní tajemníček

Príspevok od užívateľa Ambiciózní tajemníček » 04 Apr 2005, 12:43

"No mne to pripadá tak, že buď je Ríšan nesvojprávny, alebo Tajemníček schizofrenik pri všetkej tej racionalite."

Romane, viz poslední větu mého předchozího příspěvku. 8)

matúš
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 12:57
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matúš » 04 Apr 2005, 12:48

to tajomnik: máš pravdu v rozdieloch medzi fórami, dobre si to vystihol.

Mne by sa ale aj tak páčilo, keby sa zjednotily.

Len ešte nerozumiem prečo sa racionalisti hádajú viac ako okultisti. Mám dojem, že okultisti z tohoto fóra racionalistom nemusia vadiť.

Roman Maďar
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Roman Maďar » 04 Apr 2005, 12:55

Etiene. O tom ,že sú obe fora na mieste, svedčí aj to , že na oboch sa veselo diskutuje a na oboch často aj tí istí ľudia/žiaľ niektorí pod rôznymi menami/ to mi zaváňa schizofréniou, ale asi majú na to dôvody. :lol: Ja sa za svoje meno nehanbím. Ale rešpektujem zákon na ochranu osobných údajov :lol:

Roman Maďar
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Roman Maďar » 04 Apr 2005, 13:05

Len ešte nerozumiem prečo sa racionalisti hádajú viac ako okultisti. Mám dojem, že okultisti z tohoto fóra racionalistom nemusia vadiť.[/quote]
To nebude v tom či sú racionalisti, alebo okultisti.Čo človek to originál ,tzn. iný názor.Hádka nevznikne tým , že mám iný názor,ale tým keď chcem nanútiť svoj názor iním.Najväčšia mela vznikne, keď sa stretnú dvaja takíto nanucovači a ich názory sa líšia.Jediný spoľahlivý liek je tolerancia.Môžem vysloviť svoj názor, ale nesmiem nútiť iných, aby ho prijali.

Roman Maďar
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Roman Maďar » 04 Apr 2005, 13:15

Romane, viz poslední větu mého předchozího příspěvku. 8)[/quote]
Ak to berieš osobne, asi sa ťa to týka :wink: Ja som len vyjadril svoj názor, dúfam, že som tým nespáchal smrteľný hriech v tatrováckom pantheone :lol: Myslím , že nie je zdravé ľudí deliť ako skrutky, v politike sa ľudia delia na strany, frakcie atd. a pozri ako to potom vyzerá :lol:

Ambiciózní tajemníček

Príspevok od užívateľa Ambiciózní tajemníček » 05 Apr 2005, 08:19

"Ak to berieš osobne, asi sa ťa to týka Ja som len vyjadril svoj názor, dúfam, že som tým nespáchal smrteľný hriech v tatrováckom pantheone"

Je možné tyto věty vysvětlit? Nějak nechápu, k čemu to patří...

"Myslím , že nie je zdravé ľudí deliť ako skrutky, v politike sa ľudia delia na strany, frakcie atd. a pozri ako to potom vyzerá"

To nebyl dobrý příklad... Ale to se těžko vysvětluje. A bude to off-topic, což někteří spravedliví neradi vidí. Ale problém je v tom, že jednak politiku lidé sledují zkreslenou svými zkreslenými názory na zkreslené názory novinářů na děje, kterým nerozumí, protože o nich nemají dost informací a pak také v tom, jací lidé politiku dělají. Opravdu schopný člověk politku na plný úvazek dělat nepůjde. Strany s tím nemají co dělat. Nic není dokonalé, moje zkušenost je taková, že bez stran by to bylo ještě horší.

Roman Maďar
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Roman Maďar » 05 Apr 2005, 09:25

A.T. Ako názor to ršpektujem :wink: Ale moc s ním nesúhlasím :lol: A na to predchádzajúce pokojne zabudni.Mne je v podstate jedno ako ťa oslovujem. A ty zase určite vieš kto si :lol:

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných