tuzing

Odfotili ste niečo zaujímavé ? Sem s tým !
Užívateľov profilový obrázok
Thomas
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 08 Dec 2004, 23:07
Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thomas » 01 Mar 2005, 09:15

Já myslím, že poprvé s tím přišel Chrysler Viper, a sice v nějaké speciální ostřejší verzi. Měl modrou metalízu a bílé pruhy. O té doby se to ujalo.

D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa D.A. » 01 Mar 2005, 09:22

Myslím, že na Cobrách se to vyskytovalo mnohem dřív. A neměl to náhodou už původní Ford GT40 :?:

Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 01 Mar 2005, 09:58

Na svet to doniesli Forti a Blexi

No ale teraz vážne :) Nie Viper to znova doniesol do povedomia ale Aj Ford GT40 to dávno mal, aj AC Cobra to mala.

I ked sa mi zdá, že práve Ford GT40 to doniesol na svet bolo to ich bojové pomalovanie, ako napríklad Delta Integrale mala farby Martini.

Mám knižku starú 30 rokov o automobilových závodoch a je tam dopodrobna história Fordu GT40 pozriem daco o tom bude. Výborná indícia, D.A. - U got point

D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa D.A. » 01 Mar 2005, 11:16

Ani ten GT40 nebyl první... Co takhle monoposty Lotus v 50./60. letech? :wink:

Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 01 Mar 2005, 11:17

Kua prebehnem tú knihu a nájdem prvé auto co to má :)

Neregistrovaný

Príspevok od užívateľa Neregistrovaný » 01 Mar 2005, 11:49

AC Cobra 427, bola z roku tuším 1964, typoval by som že vzhľadom na to že išlo o závodné auto, malo na odlíšenie tie pruhy, potom sa to dostalo na normálne cesty, tie stripes ale boli aj na iných autách a nie len pozdlžne, super bee a pod. Prúžky boli ponúkané ako doplnková výbava a prinášali podobnosť s pretekárskymi verziami - optický tuzing 8)

Neregistrovaný

Príspevok od užívateľa Neregistrovaný » 01 Mar 2005, 15:42

pardon. skuska

Zdicho
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 00:22
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Zdicho » 01 Mar 2005, 21:28

Kua Erik neser a nasyp, z čeho jsou ty zrcátka. Co je to za Tatra? Rok výroby, jak vypadala původně a číslo kasně? Trojka nebo čtvera? Jaký je interiér?

Vypadá moc hezky, až na tu masku a ty mřížky na kapotě.

Check this, je to ono?: http://tatrula.aircooled.cz/CZ/Moje%20T ... a/t06.html

matúš
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 12:57
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matúš » 01 Mar 2005, 22:31

Anonymous napísal:AC Cobra 427, bola z roku tuším 1964, typoval by som že vzhľadom na to že išlo o závodné auto, malo na odlíšenie tie pruhy, potom sa to dostalo na normálne cesty, tie stripes ale boli aj na iných autách a nie len pozdlžne, super bee a pod. Prúžky boli ponúkané ako doplnková výbava a prinášali podobnosť s pretekárskymi verziami - optický tuzing 8)
To som bol ja ale neviem či som mal pravdu

matúš
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 12:57
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matúš » 01 Mar 2005, 22:40

http://www.select-motors.net/vehicle_de ... =5&go=prev

Tu je taky dodge jak som písal s takými inými pásikmi ...

Erik
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 25 Nov 2004, 22:24
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Erik » 02 Mar 2005, 00:54

No zdicho, ja ozaj neviem z coho su tie spetaky, ked som ju zohnal, uz boli zalozene. pred chvilou som ich nafotil, posielam detailnejsie foto. Uz som aj nieco zistoval, ale nic som nezistil, take spetaky som este nikde inde nevidel( len na stranke tatrula.aircooled.cz- su rovnake) Bol by som rad keby na to niekto prisiel, lebo by to zaujimalo aj mna.
Tatricka je 1990, trojka prestavana na 4, stvorkovy interier, plna elektrika okrem sibera, klima, motor klasika E1, stvorkvalt. prednu masku dam asi prestriekat, no a tie mriezky na vrchu nechavam, lebo sa mi nechce dat prelakovavat cela predna kapota- striekala sa zo zalozenymi mriezkami. Novy lak- ma 3 mesiace...
Inac som rad ze sa ti paci. Ked sa uz konecne pocasie umudri a pomiznu tie kopy snehu, trosku sa to vsetko vysusi, nafotim ju a dam sem viac foto- aj motor a int.
Prílohy
mirror1.jpg
mirror1.jpg (57.7 KiB) 10087 zobrazení
mirror2.jpg
(92.93 KiB) 542 stiahnutí
mirror3.jpg
mirror3.jpg (64.15 KiB) 10087 zobrazení

Neregistrovaný

Príspevok od užívateľa Neregistrovaný » 02 Mar 2005, 09:33

Matus: Tie pasiky mali vsetky verzie R&T, nielen SuperBee.

Neregistrovaný

Príspevok od užívateľa Neregistrovaný » 02 Mar 2005, 10:41

Zdicho ty nevies z coho su tvoje zrkadla??....uz som to tu pisal..Lancia Thema

ondrej
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ondrej » 02 Mar 2005, 11:02

Erik - akú farbu malo to tvoje auto pred prestriekaním? myslím, že by to zaujímalo aj Zdicha. Nebolo náhodou niekedy ružové? A môžes spraviť nejaké foto z interiéru?

D.A.

Príspevok od užívateľa D.A. » 02 Mar 2005, 12:16

Růžovoučká T613?

Zdicho
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Zdicho » 02 Mar 2005, 13:30

Erik, to číslo kasně a první majitel by nebyl? I číslo původního motoru.

P.S. Tatrula.aircooled je moje auto :wink:

Erik
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Erik » 02 Mar 2005, 17:31

Prvy majitel Tatra Kopřivnice, kasna TMT 613 003 KP...
Zdicho na co to potrebujes?
Farba je povodna od vyroby- ziadna ruzova...
Prílohy
int.jpg
int.jpg (70.3 KiB) 10006 zobrazení

Zdicho
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Zdicho » 02 Mar 2005, 18:46

Podívej se na sedačky ve svém autě a na sedačky v mojem autě, asi ti to dojde.

http://tatrula.aircooled.cz/CZ/Moje%20T ... ri/t8.html

Pokud je to ona, tak to potvrzuje moji první verzi o světle modré metalíze a vylučuje Rosenkranzovu růžovou. Pokud tebou jímá paranoia, tak si ty informace nech :lol: . Pokud je nechceš šířit veřejně, můžeš mi je napsat na email nebo ICQ :wink: .

Trochu mě překvapuje, že jsi se neozval, když jsi o té mé četl na mém webu. No nevadí...

radek
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa radek » 02 Mar 2005, 20:39

Už mě to přihlásilo, sláva. Zdicho, mě ještě napadá, nejsou to výrobcem, tedy Tatrou n.p., použité zbylé komponenty a technologie na podobné "přiblížení se západním trhům", které zkusil na jednom modelu T613-4, jež měl přímo ve svém majetku (jako předvoj před modernizací 613-4 na "M")? Že by tedy jako zopakovali zakázkovou stavbu modelu, odlišného od seriové produkce, akorát že už to auto nikam neposílali, ale udělali to z komponent dodaných od Scioneriho přímo ve fabrice? Jen hádám . :wink:

Erik
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Erik » 02 Mar 2005, 21:50

Zdicho:no ved to, ze som to necital, pozeral som hlavne obrazky. No a ked som to precital, doslo mi. Ozvem sa ti na mail...

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných