tuzing
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
Na svet to doniesli Forti a Blexi
No ale teraz vážne
Nie Viper to znova doniesol do povedomia ale Aj Ford GT40 to dávno mal, aj AC Cobra to mala.
I ked sa mi zdá, že práve Ford GT40 to doniesol na svet bolo to ich bojové pomalovanie, ako napríklad Delta Integrale mala farby Martini.
Mám knižku starú 30 rokov o automobilových závodoch a je tam dopodrobna história Fordu GT40 pozriem daco o tom bude. Výborná indícia, D.A. - U got point
No ale teraz vážne
I ked sa mi zdá, že práve Ford GT40 to doniesol na svet bolo to ich bojové pomalovanie, ako napríklad Delta Integrale mala farby Martini.
Mám knižku starú 30 rokov o automobilových závodoch a je tam dopodrobna história Fordu GT40 pozriem daco o tom bude. Výborná indícia, D.A. - U got point
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Neregistrovaný
AC Cobra 427, bola z roku tuším 1964, typoval by som že vzhľadom na to že išlo o závodné auto, malo na odlíšenie tie pruhy, potom sa to dostalo na normálne cesty, tie stripes ale boli aj na iných autách a nie len pozdlžne, super bee a pod. Prúžky boli ponúkané ako doplnková výbava a prinášali podobnosť s pretekárskymi verziami - optický tuzing 
-
Neregistrovaný
- Zdicho
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 00:22
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Kua Erik neser a nasyp, z čeho jsou ty zrcátka. Co je to za Tatra? Rok výroby, jak vypadala původně a číslo kasně? Trojka nebo čtvera? Jaký je interiér?
Vypadá moc hezky, až na tu masku a ty mřížky na kapotě.
Check this, je to ono?: http://tatrula.aircooled.cz/CZ/Moje%20T ... a/t06.html
Vypadá moc hezky, až na tu masku a ty mřížky na kapotě.
Check this, je to ono?: http://tatrula.aircooled.cz/CZ/Moje%20T ... a/t06.html
- matúš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
To som bol ja ale neviem či som mal pravduAnonymous napísal:AC Cobra 427, bola z roku tuším 1964, typoval by som že vzhľadom na to že išlo o závodné auto, malo na odlíšenie tie pruhy, potom sa to dostalo na normálne cesty, tie stripes ale boli aj na iných autách a nie len pozdlžne, super bee a pod. Prúžky boli ponúkané ako doplnková výbava a prinášali podobnosť s pretekárskymi verziami - optický tuzing
- matúš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.select-motors.net/vehicle_de ... =5&go=prev
Tu je taky dodge jak som písal s takými inými pásikmi ...
Tu je taky dodge jak som písal s takými inými pásikmi ...
- Erik
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 25 Nov 2004, 22:24
- Kontaktovať užívateľa:
No zdicho, ja ozaj neviem z coho su tie spetaky, ked som ju zohnal, uz boli zalozene. pred chvilou som ich nafotil, posielam detailnejsie foto. Uz som aj nieco zistoval, ale nic som nezistil, take spetaky som este nikde inde nevidel( len na stranke tatrula.aircooled.cz- su rovnake) Bol by som rad keby na to niekto prisiel, lebo by to zaujimalo aj mna.
Tatricka je 1990, trojka prestavana na 4, stvorkovy interier, plna elektrika okrem sibera, klima, motor klasika E1, stvorkvalt. prednu masku dam asi prestriekat, no a tie mriezky na vrchu nechavam, lebo sa mi nechce dat prelakovavat cela predna kapota- striekala sa zo zalozenymi mriezkami. Novy lak- ma 3 mesiace...
Inac som rad ze sa ti paci. Ked sa uz konecne pocasie umudri a pomiznu tie kopy snehu, trosku sa to vsetko vysusi, nafotim ju a dam sem viac foto- aj motor a int.
Tatricka je 1990, trojka prestavana na 4, stvorkovy interier, plna elektrika okrem sibera, klima, motor klasika E1, stvorkvalt. prednu masku dam asi prestriekat, no a tie mriezky na vrchu nechavam, lebo sa mi nechce dat prelakovavat cela predna kapota- striekala sa zo zalozenymi mriezkami. Novy lak- ma 3 mesiace...
Inac som rad ze sa ti paci. Ked sa uz konecne pocasie umudri a pomiznu tie kopy snehu, trosku sa to vsetko vysusi, nafotim ju a dam sem viac foto- aj motor a int.
- Prílohy
-
- mirror1.jpg (57.7 KiB) 10087 zobrazení
-
- mirror2.jpg
- (92.93 KiB) 542 stiahnutí
-
- mirror3.jpg (64.15 KiB) 10087 zobrazení
-
Neregistrovaný
-
Neregistrovaný
-
D.A.
- Zdicho
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 00:22
- Kontaktovať užívateľa:
Podívej se na sedačky ve svém autě a na sedačky v mojem autě, asi ti to dojde.
http://tatrula.aircooled.cz/CZ/Moje%20T ... ri/t8.html
Pokud je to ona, tak to potvrzuje moji první verzi o světle modré metalíze a vylučuje Rosenkranzovu růžovou. Pokud tebou jímá paranoia, tak si ty informace nech
. Pokud je nechceš šířit veřejně, můžeš mi je napsat na email nebo ICQ
.
Trochu mě překvapuje, že jsi se neozval, když jsi o té mé četl na mém webu. No nevadí...
http://tatrula.aircooled.cz/CZ/Moje%20T ... ri/t8.html
Pokud je to ona, tak to potvrzuje moji první verzi o světle modré metalíze a vylučuje Rosenkranzovu růžovou. Pokud tebou jímá paranoia, tak si ty informace nech
Trochu mě překvapuje, že jsi se neozval, když jsi o té mé četl na mém webu. No nevadí...
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Už mě to přihlásilo, sláva. Zdicho, mě ještě napadá, nejsou to výrobcem, tedy Tatrou n.p., použité zbylé komponenty a technologie na podobné "přiblížení se západním trhům", které zkusil na jednom modelu T613-4, jež měl přímo ve svém majetku (jako předvoj před modernizací 613-4 na "M")? Že by tedy jako zopakovali zakázkovou stavbu modelu, odlišného od seriové produkce, akorát že už to auto nikam neposílali, ale udělali to z komponent dodaných od Scioneriho přímo ve fabrice? Jen hádám . 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných