Evergreen T603
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Evergreen T603
obrázok je zo súčasne prebiehajúceho autosalónu v Paríži, z pavilónu 8, venovanému comixom a kresleným príbehom
poslal mi ho člen TAKS p.Fekete...
poslal mi ho člen TAKS p.Fekete...
- Prílohy
-
- Pariz04am.JPG (37.27 KiB) 9062 zobrazení
- carlos
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 14 Okt 2004, 17:35
- Tatry, ktoré vlastním: nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
!
v dnešnom SME príloha kultúra je dobrý stlpček Tatra prerazila v hollywoode aj s foto,je to len v tlačenej verzii,kto má čas nech to stiahne
- Lucas603
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 17:38
- Kontaktovať užívateľa:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 32961&rd=1
Nepojazdná, ale nie až taká zlá. KAroséria vyzerá na 1. pohľad celkom obstojne Asi 200 km od BA na západ. Ak by sa cena udržala pod cca 600 Euro, nebolo by to zlé.
Nepojazdná, ale nie až taká zlá. KAroséria vyzerá na 1. pohľad celkom obstojne Asi 200 km od BA na západ. Ak by sa cena udržala pod cca 600 Euro, nebolo by to zlé.
-
Standa
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Neregistrovaný
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To s tým bowdenom dostalo aj mňa. Nevedel som, či nemyslí náhodou prednú kapotu, alebo žeby ten motor nikdy nemal ešte otvorený
Ja osobne súhlasím s Lubošom ohľadom tých informácií k motoru, že to našiel niekde na internete. Ale Fko tam mayslím si určite nebude, veď vtedy skôr sa dával novší motor aj do starších verzií a nie naopak, alebo? No a ešte ma zaskočilo, že nevie určiť rok výroby auta, práve kvôli tomu, že sa nedá otvoriť kapota- veď na aute je veľa iných výrobných čísel. To asi nie je človek, čo sa v tom veľmi vyzná. To ako minule keď tam niekto ponúkal Karburátor na Tatru 603 a keď pozriem na obrázok- veĎ je to Jikov 32/34 DDSR. 
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
No výrobní čísla mohou být přeražená, výrobní štítek může chybět nebo být přestřen deseti vrstami barvy, přední kapota může být vyměněna, i číslo na motoru se dá upilovat, doklady k tomu nemá, ...
I mně se několikrát nepodařilo určit na rok přesně nejpravděpodbnější rok výroby největšího počtu dílů na některých ze všeho poskládaných vehyklech...
I mně se několikrát nepodařilo určit na rok přesně nejpravděpodbnější rok výroby největšího počtu dílů na některých ze všeho poskládaných vehyklech...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných