Upravená T613
-
Neregistrovaný
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kdyby si byl tak hodný,tak mi to pošli na :nedojde@seznam.czsmarkus napísal:caute hosi nekde mam celej clanek k teto "tatre" pokud mate zajem tak ho pohledam oskenuju a muzu to nekomu zaslat na email aby to mohl zverejnit
Vždyť kvůli více fotkám jsem vlastně založil tohle téma.
-
nedojde@seznam.cz
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
D.P..
carlos
Ja som asi myslel to lambo do nemecka. To malo prednú nápravu z volgy 31-notky inak zbytok t-613.
Ozaj sú na to nejaké plány? Lebo zohnať tú MTX-ku je nemožné a kúpiť plány na nejaký Kitcar napr. Diablo je drahé ako k...a!
A ešte prerábať aj uchytenie motora na t-613 z pôvodného BMW 5 l, 12 V je ďalší problém a tu je to už všetko pokope.
...ešte, Luboš kde nájdem ten článok?
Ja som asi myslel to lambo do nemecka. To malo prednú nápravu z volgy 31-notky inak zbytok t-613.
Ozaj sú na to nejaké plány? Lebo zohnať tú MTX-ku je nemožné a kúpiť plány na nejaký Kitcar napr. Diablo je drahé ako k...a!
A ešte prerábať aj uchytenie motora na t-613 z pôvodného BMW 5 l, 12 V je ďalší problém a tu je to už všetko pokope.
...ešte, Luboš kde nájdem ten článok?
-
D.A.
-
D.P..
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Já nevím, všem ostatním stačí, že to zpracuju, přidám mezi články a ve fóru nebo na hlavní stránce oznámím, ale dopravní podnik by zase chtěl něco extra. To ti to mám nechat vysprejovat v Žilině na každou zeď nebo i to by se ti zdálo málo?
Vzhledem k tomu, že je tu všechno popsáno v jazyku Slováků a Angličanů, co má k orientaci říkat rodilý Čech?
Do diskuze jsi se jak vidět dostal, ale tatraportál skrývá i další pro tebe nečekané možnosti! Pokud nejsi schopen pochopit, že pod odkazem na články jsou nějaké články, zkus kolem sebe bezmyšlenkovitě klikat myší, možná také uspěješ. 
Vzhledem k tomu, že je tu všechno popsáno v jazyku Slováků a Angličanů, co má k orientaci říkat rodilý Čech?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 67 neregistrovaných