Kúrenie a ohrievanie motora

Technické problémy s našimi tatrovkami

Užívateľov profilový obrázok
radek
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa radek » 24 Jan 2005, 08:24

No Otakare, co já vím, tohle řešení už soudruzi použili u Trabanta, ne? :D Nerozumím peklu kolem motoru, ale to jedno, je to subjektivní pocit.

Neregistrovaný
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa Neregistrovaný » 24 Jan 2005, 10:29

Radek nič si z toho nerob ty nerozumieš viacerým veciam ktoré si si tak "pozorne" prečítaš. :)

A nielen tu :!:

Otakar
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa Otakar » 24 Jan 2005, 21:41

:shock: Radek, ja som spomínal ,, peklo okolo telesa výfuku,, .
Už si sa pokúšal niekedy dotknúť sa výfuku čo ilen po 10Km jazdy :wink: :?:
A okrem toho trabant je osobitná kapitola v histórii automobilizmu a je
maximálne nemiestne naraz spomínať obe fenomény, myslím Tatra & Trabant, aj keď sa obe začínajú na T. Na Tatre tento princíp aspoň funguje
a ja si to namontujem tiež lebo je to jednoducho praktické a ver či never
ten balast dodá tomu výfuku ešte originálnejší sound. :wink:

Neregistrovaný

Príspevok od užívateľa Neregistrovaný » 24 Jan 2005, 23:58

Mě je úplně wurst, co je s výfukem po 10 km jízdy. Kdybych ho měl každých 10km ošahávat, nikam bych nedojel :( . Kdyby v tom škopku bylo kolem motoru víc místa (nebo by někoho konečně napadlo dát ten motor dopředu! nebo elespoň místo zadních sedaček), tak bych si vystřihnul izolované svody a jednotlivé tlumiče výfuku tak jak to má být a ne tak zoufale, jak je to tam standartně. Jenže ten prostor tam opravdu chybí. Jestli jsi pochopil mé zmínění Trabanta jako něco podřadného, tak v žádném případě, pouze jsem si ihned vzpomněl na podobné řešení, které jsi popsal. Podobný systém měla i Visa/Oltcit, nebo ne?

D.P..

Príspevok od užívateľa D.P.. » 25 Jan 2005, 13:42

Radek najskôr si články poriadne prečítaj :idea: a potom si rozmysli čo napíšeš. :!:

Ak tam budeš silou mocou hľadať to čo tam nieje tak sa dostaneš do takýchto dialógov, ktoré nikoho nebavia.

Ten Anonym som bol ja.

etienne
Správca diskusného systému
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 26 Jan 2005, 11:00

Paranoia...

D.P..

Príspevok od užívateľa D.P.. » 26 Jan 2005, 11:39

A ty mi niečo hovor o nejakej atmosfére...

A toto je čo?... normálna odpoveď...

etienne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 26 Jan 2005, 11:42

Fakt no comment.

D.P..

Príspevok od užívateľa D.P.. » 26 Jan 2005, 12:00

Kľudne pokračuj ja sa tu nudim a toto je dobrá strata času :D veď do 15:00 je ešte ďaleko :D

koušák
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 14 Dec 2004, 04:12
Tatry, ktoré vlastním: Tatra 2-603, Tatra 613-4, Tatra 148 AD20
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa koušák » 26 Jan 2005, 12:07

:lol: :lol: :lol:

Otakar

Príspevok od užívateľa Otakar » 26 Jan 2005, 23:30

:cry: Niekedy mi pripadá , akoby tá naša ,, sekta ,, Tatrovákov pripomínala Jurský park. Presnejšie Tatra ako fenomén je v postavení v
ríši automobilistov a automobilovej histórie ako boli dinosauri v ríši zvierat. Tatra je ponímaná ako exotikum a mi čo jej holdujeme tiež, a to
je dobre, veď si predstavte tú hrôzu keby každý vedel všetko o Tatrách,
čo by sme potom robili mi :roll: Je nás málo , buďme na to hrdý a podporujme sa navzájom ako sa len dá, stretávajme sa slovom i písmom, roznášajme a dajme poznať svojmu okoliu čo to Tatra je a čo pri
niesla svetu, hlavne mladú generáciu, oni nie sú skazený totalitným zmýš
laním a sú otvorený všetkému novému a keď to spoznajú budú takisto
hrdo hlásať čo Tatra znamená a takto zachránime tento fenomén pre ďalšie generácie lebo inak vyhinieme ako dinosauri, lež nie meteoritom
ale sami seba odkážeme na zánik :? Takže drahý moji bratia tatrováci
každý z Vás má trochu ináč nastavený karburátor ale dodáva životodarnú
tekutinu tomu istému motoru :!: Vivat TATRA :D

D.P..

Príspevok od užívateľa D.P.. » 27 Jan 2005, 10:08

Otakar
moc si tvoje príspevky nepamätám (sorry) ale tento akoby si mi ho z úst vytiahol.

...Tak som rád že to povedal niekto iný :idea:

carlos
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 14 Okt 2004, 17:35
Tatry, ktoré vlastním: nechcem uviesť, akú Tatru mám
Kontaktovať užívateľa:

!

Príspevok od užívateľa carlos » 27 Jan 2005, 10:10

D.P. všímaš si?vobec nereagujem. :lol:

etienne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 27 Jan 2005, 11:54

Carlos: :lol:

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní