Spínací skřínka
-
Luboš.T
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 23 Sep 2005, 21:34
- Kontaktovať užívateľa:
Spínací skřínka
Koupím takovouto spínačku.Je to typ 6005,pouze funkční a s klíčem.
Děkuji za nabídky s cenou. Luboš T.
Děkuji za nabídky s cenou. Luboš T.
- Prílohy
-
- PB140009.JPG (44.29 KiB) 7812 zobrazení
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
No spínačku nemám, ale údajně jde u zámečníků vyměnit celé to střevo za novější provedení ala masivní klíč Favorit/Felicia , takže není nutné pídit se po původních matricích a i následné přidělávání klíčů je snažší. Dělá se to proto, aby měl člověk ideálně od auta co nejméně klíčů a ne svazek jak od Křivoklátu......
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Bohužel Michale, mě to tedy komické nepřijde, spíš za těch 25 let tragické..... i naše T603 měla stejný klíč od dveří a motoru a k němu druhý do spínačky, toť vše.
Oboje dveře 613 a spínačka se naštěstí dá unifikovat na jeden jedinný klíč Favorit/Felicie, špunt nádrže zamykat centrálem a tedy použít víčko bez zámku a zámek motoru doplnit servem s tlačítkem otevírání uvnitř kabiny (a zvenku jej tedy "navždy" zamknout. Pak se dá s tím jedním klíčem a ovladačem alarmu/centrálu rozumně vydržet a nesledovat pobavené pohledy lidí, když vidí pod pojmem "klíč od auta" svazek klíčů nejrůznějších tvarů, typů, barev a provedení, u některých jedinců ještě propletený minimálně šesti různými přívěsky s logem Tatra zakoupenými v prodejně dárkových předmětů v muzeu....
Oboje dveře 613 a spínačka se naštěstí dá unifikovat na jeden jedinný klíč Favorit/Felicie, špunt nádrže zamykat centrálem a tedy použít víčko bez zámku a zámek motoru doplnit servem s tlačítkem otevírání uvnitř kabiny (a zvenku jej tedy "navždy" zamknout. Pak se dá s tím jedním klíčem a ovladačem alarmu/centrálu rozumně vydržet a nesledovat pobavené pohledy lidí, když vidí pod pojmem "klíč od auta" svazek klíčů nejrůznějších tvarů, typů, barev a provedení, u některých jedinců ještě propletený minimálně šesti různými přívěsky s logem Tatra zakoupenými v prodejně dárkových předmětů v muzeu....
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
-
Chapman
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
TP pochopitelně mám, ale tím bych se moc neoháněl, kamarád v něm měl např. u Š Favorit napsáno, že je to sedan. A kupodivu i Andrt píše to samé.
Ano, již několikrát tu proběhlo, jak je definován pojem limuzína. Mimochodem, těch ,,definic" jsem v literatuře viděl několik různých. Ale všimněte si, že jsem nenazýval T613 limuzínou.
Ano, již několikrát tu proběhlo, jak je definován pojem limuzína. Mimochodem, těch ,,definic" jsem v literatuře viděl několik různých. Ale všimněte si, že jsem nenazýval T613 limuzínou.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných