Len pre silné žalúdky
- Lucas603
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 17:38
- Kontaktovať užívateľa:
Len pre silné žalúdky
Vážené fórum, tak dnes som mal veľmi traumatický zážitok: Kamarát mi povedal, že v jednej obci asi 2 km od Nitrianskeho Rudna ( ten kto bol v Bojniciach, tak určite pozná) je jedna T 603-2. Síce vravel že je to dosť hnilé ale tak sa aspoň pozriem. Sadol som dnes na bicykel a za hodinku som na mieste. Od ľútosti sa mi skoro podlomili kolená
Tatru v horšiom stave som jakživ nevidel ( možno vy áno). Zvonka to vyzerá ako model ´63. Interiér, alebo skôr to čo kedysi bolo interiérom vyzerá ako jednotkový. Na motore okrem iného chýba zadný karburátor. Zaujímavé je veko hrdla na nalievanie oleja. Majiteľ to predá za 2000 Sk, čo je podľa mňa dooosť veľa. Skôr by on mal zaplatiť za "zneškodnenie". Pravdepodobne by to neprežilo ani naloženie na odťahovku...
- Prílohy
-
- PICT1369.jpg
- (305.13 KiB) 3460 stiahnutí
-
- PICT1370.jpg
- (205.55 KiB) 3409 stiahnutí
-
- PICT1371.jpg
- (350.68 KiB) 3403 stiahnutí
-
- PICT1372.jpg
- (315.64 KiB) 3415 stiahnutí
-
- PICT1373.jpg
- (276.62 KiB) 3402 stiahnutí
-
- PICT1374.jpg
- (252.29 KiB) 3424 stiahnutí
-
- PICT1375.jpg
- (243.42 KiB) 3434 stiahnutí
-
- PICT1376.jpg
- (268.44 KiB) 3501 stiahnutí
-
- PICT1377.jpg
- (213.83 KiB) 3565 stiahnutí
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ja by som to kludne zobral i za 2000, pretoze znalci vidia ze sa jedna o jednotku... nema sice original, prednu kaputu, a trojsklo je nahradene uskym stvorsklom... a zadne svetla su dvojkove, ale v komtinacii s tou chromovou listou na zadnej kapote sa to takto ku koncu jednotiek robilo a odrazky boli nbamiesto gumovych kuzelov na narazniku
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Ked uz sme pri tom ak by niekto vedel o nejakej PEKNEJ 603=nie po rekonstrukcii za 100000,- ale za nejaku normalnu cenu, moze mat aj kludne chyteny lak, ale nech je v slusnom stave... Nech mi posle mail na robo-at-somora.sk, alebo RP...
Naposledy upravil/-a etienne v 13 Okt 2004, 12:08, upravené celkom 1 krát.
-
603
-
603
-
avatt
No bohužel jsem něco podobného viděl, když jsem sháněl T603 tak mi bylo řečeno že u jednoho pána na dvoře stojí docela pěkná T603 tak jsem se tam vydal a opravdu na dvoře se matně blýskala střecha Tatry boky byly obložené jakýmsi vlnitým plechem - po odrovnání onoho plechu se objevily zbytky karoserie to auto bylo od bočních skel dolů naprosto na kaši - s majitelem jsme se domluvili že se to pokusíme vytáhnout a příp naložit na podval i přes velmi opatrné vázání a opatrný pokus o vytažení vozidla z jeho dlouhodobého působiště se auto začalo lámat v prazích tak jsme se nakonec domluvili že vemem co se dá a zbytek ať si nechá. Výsledek: mám doma alespoň pár dílů a nakonec dokonce i zadarmo - nicméně toho auta je mi líto, ale byla na něm zdravá opravdu jen střecha a skla.
-
603
-
603
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 88 neregistrovaných