Smutné konce
jo tak takovejhle pohled jsem zažil taky a na tý hromadě taky trůnila červená t 613, ale vedle ní byly ještě další 2 v luxusní společnosti volhy 21 a 24 když jsem tu hromadu viděl tak mi bylo do breku, měl jsem o některý ty auta zájem ale majitel je odmítl prodat, tak mu nakonec byla z veřejného prostranství odtažena a z moci úřední zlikvidována papírově a nakonec i fyzicky 

-
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 17 Jún 2013, 18:55
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-3 OTS-ES
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Smutné konce
Tri biele tatry na vrakovisku. fotky sú z internetu. existuje možnosť, blízka k nule, že by sa jednalo o tie isté autá.DJ EgO napísal:Dobrý den, vážení tatrováci. Dnes jsem s přítelkyní přemýšlel, že i ona by měla mít Tatru 613. Souhlasila, ale dala podmínku, musí být bílá. Protože si potrpím na originalitu, chtěl bych pro ní výhledově dopátrat, stav originál bílých tater. Vím, že jich moc nebylo, pár jich měla ČST nebo PragoKonzert ale zajímá mě hlavně flotila, která byla vyrobena v roce 1990 pro pražské arcibiskupství, viz obrázek. Ví někdo, kam se auta poděla?
- chromkar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Mar 2009, 09:02
- Kontaktovať užívateľa:
tie biele tatry na vrakovisku je niekolko rokov stara zalezitost, nenapadlo ma vtedy opisat si vyrobne cisla, ale je dost mozne, ze je to niektora z nich...
- Jando
- Diskutujúci
- Dátum registrácie: 30 Júl 2010, 12:41
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 805
- Kontaktovať užívateľa:
Tak tomuto už naozaj nerozumiem
. V prvom rade nerozumiem, že kto už v dnešnej dobe ide prerábať T805 na malotraktor? Dnes, keď sa dá kúpiť hocičo? Chápem že niekedy to tak nebolo a tak sa prerábalo a vyrábalo doma v garáži. Veď aj ja sa tiež snažím všetko sám opraviť. No z T805? Z auta čo má 50 rokov, dielov je ako šafránu a keď už dačo je, tak za nenormálne ceny? Rovnakú otázku som sa opýtal jedného pána na stránke nasetraktory.eu, lebo sme sa bavili o vývode na kardan z prevodovky. Povedal že on tie vývody má, no predať ich nechce lebo že ich použije pri výrobe malotraktora, že 10 malotraktorov predá ako nič. Keď som mu na to povedal, že na Bazos.sk ich je habadej a že ja by som si taký nikdy nekúpil, už so mnou prestal komunikovať. Asi sa urazil, no neviem prečo. Neviem ako vy, no pre mňa má Tatra 805 historickú hodnotu a nedalo by mi ničiť taký stroj, ktorý aj po 50 rokoch perfektne slúži. 

- Jerry
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 17 Aug 2006, 07:29
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-3 r.v. 1988
Tatra 805 r.v. 1957 - Bydlisko: Rožmitál pod Třemšínem
- Kontaktovať užívateľa:
To je pouze o lidech, nad tím se nemá moc smysl pozastavovat... 

Ta nástavba je zvláštní, pokud by to nebyl velký problém udělej víc fotek. Zachránit se to podle toho co píšeš asi nepodaří, ale aspoň to zdokumentuj.
-
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 21 Feb 2014, 16:33
- Tatry, ktoré vlastním: T2-603 r.v. 1971 (+/-, ale v interiéru spíš +/+ let)
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj, narazil jsem na jednu zajímavou nabídku, před časem se tu dohledávaly bílé Tatry 613.
Tak tady by jedna byla a je k mání: http://auto.bazos.cz/inzerat/46533478/Tatra-613-3.php
O originalitě nic nevím, jen jsem si vzpomněl, že se tu o tom psalo.
R
Tak tady by jedna byla a je k mání: http://auto.bazos.cz/inzerat/46533478/Tatra-613-3.php
O originalitě nic nevím, jen jsem si vzpomněl, že se tu o tom psalo.
R
- chromkar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Mar 2009, 09:02
- Kontaktovať užívateľa:
Podľa mňa ide skôr o tatrarozprávku, respektíve zvýšenú snahu majiteľa predať zbastlené auto v zlom technickom stave a bez dokladov.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných