Schanim dalkovy svetlomet do T700, mate nekdo ?

Je mi jasny ze ho mate kazdej doma jen se nechcete priznat

Dik Havrla
Já sháním použité. Máš?Michal B. napísal:Sháníš nové nebo použité? Nové snad není problém koupit od Dvořáčka, Krnepa nebo přímo od výrobce. Nebo se už přestaly vyrábět a zásoby došly? Pravda je, že čas letí a je to možné. Ověřoval jsi to? Nebo tě odradila cena a zkoušíš, jestli někdo nemá nové na půdě za pytlík kafe.
Předpokládám, že jsi světla ještě neseřizoval. Ze zavazadlového prostoru se na seřizovací šroubky nedostaneš. Jsou orientovány dopředu. Ze zadu se seřizují jen mlhovky v nárazníku.bazilisak napísal:Jinak opravdu přední světlomety se seřizují ze zavazadlového prostoru, tzn. ze zadu. V masce není tolik místa kolem světla na šroubovák !
Na prodej nemám.Křápnepo napísal:Já sháním použité. Máš?Michal B. napísal:Sháníš nové nebo použité? Nové snad není problém koupit od Dvořáčka, Krnepa nebo přímo od výrobce. Nebo se už přestaly vyrábět a zásoby došly? Pravda je, že čas letí a je to možné. Ověřoval jsi to? Nebo tě odradila cena a zkoušíš, jestli někdo nemá nové na půdě za pytlík kafe.
Já vím, že u originálů je to ze zavazadlového prostoru, měnil jsem světla z důvodu otukání od kamínků, a nově zakoupené měly šrouby ze předu, ty jsem nepoužil . Takže Ty máš možná měněné za neoriginal !Michal B. napísal:Předpokládám, že jsi světla ještě neseřizoval. Ze zavazadlového prostoru se na seřizovací šroubky nedostaneš. Jsou orientovány dopředu. Ze zadu se seřizují jen mlhovky v nárazníku.bazilisak napísal:Jinak opravdu přední světlomety se seřizují ze zavazadlového prostoru, tzn. ze zadu. V masce není tolik místa kolem světla na šroubovák !
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní