Zapojení spínací skříňky
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Zapojení spínací skříňky
Nemá někdo náhodou po ruce schéma zapojení spínací skříňky ke chromce? Nějakým záhadným způsobem mi při zapnutí zapalování neustále hoří pojistka č.1 a přes tu ohromnou změt přidaných a možná i někde prodřených kabelů naprosto neodpovídajících průřezů se v tom stísněném prostoru nemohu nějak pořádně zorientovat. Stačí jen nějaký nákres, co se s čím má spojit, možná je to stejné i na škodovce (100?), ale v dokumentaci k tatře jsem nic pořádného nenašel. Díky za ochotu!
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
Mne toto isté robilo - problém sa naskytol sám od seba a bol v kábloch od rozdelovača k tyristoru a všetkých okolných kábloch.
Dočasne som to vyriešil odpojením toho kábla čo dáva impulzy do otáčkomera a došiel som. Potom to stačilo poriadne urobiť, zaizolovať a už je tomu niekoľko rokov čo si spokojne behám hore-dole
Dočasne som to vyriešil odpojením toho kábla čo dáva impulzy do otáčkomera a došiel som. Potom to stačilo poriadne urobiť, zaizolovať a už je tomu niekoľko rokov čo si spokojne behám hore-dole
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Tohle je sice fajn, ale označení svorek na autě nepřečtu. Spíš potřebuju vidět, na jakých pozicích na té spínací skříňce ty svorky jsou.
Pravděpodobně je vadná nebo špatně zapojená spínací skříňka (potřebuju zjistit, co z toho) + asi prodřený kabel od zapalování někde ve svazku. Už jsem to sice nouzově vyřešil, ale rád bych to zapojil korektně. Bohužel v té instalaci je takový bordel a tolik zbytečně přidaných a nesmyslně zapojených kabelů, že se v tom už asi nikdy nikdo pořádně nevyzná...
Pravděpodobně je vadná nebo špatně zapojená spínací skříňka (potřebuju zjistit, co z toho) + asi prodřený kabel od zapalování někde ve svazku. Už jsem to sice nouzově vyřešil, ale rád bych to zapojil korektně. Bohužel v té instalaci je takový bordel a tolik zbytečně přidaných a nesmyslně zapojených kabelů, že se v tom už asi nikdy nikdo pořádně nevyzná...
-
Palo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 16 Dec 2004, 17:46
- Tatry, ktoré vlastním: ---
- Kontaktovať užívateľa:
Ked Ti horí poistka číslo 1 pri zapnutom zapalovaní tak spínacia skrinka bude zapojená v tomto prípade dobre.Skôr skús hladať problém v tom čo poistka 1 napája.Skús odpojiť od poistky káble (odvody) a po jednotlivých kábloch pripájať.1 poistka myslím napája zapalovanie,dobíjanie,niektoré kontrolky a prístroje v palubovke.
Zap. skrinka:
30-trvalý prívod
15-odvod na poistku č. 1 a 2 (pri zapnutom zapalovaní)
50-spínacia cievka štartéra (pri štartovaní
)
P-parkovacie svetlá ovládané páčkou smeroviek (poloha "STOP")
16-nič (kontrola kontroliek a pod.)
Zap. skrinka:
30-trvalý prívod
15-odvod na poistku č. 1 a 2 (pri zapnutom zapalovaní)
50-spínacia cievka štartéra (pri štartovaní
P-parkovacie svetlá ovládané páčkou smeroviek (poloha "STOP")
16-nič (kontrola kontroliek a pod.)
- Prílohy
-
- skr.
- asd.JPG (7.67 KiB) 11472 zobrazení
-
Ludek
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
T 613 4
Vážení pánové , mě právě teď vznikl podobný problém , vyjel jsem z garáže a už se nemůžu VRÁTIT pojistka č1 nehoří ,ale starter ani necvakne ,ale na drát plus přímo od baterky sepne a startuje .Nemám čitelné schema , myslím ,že pokud vše ostatní pracuje : zapalování palivová pumpa atd. MUSÍ být závada mezi spinací skříňkou a koncem drátu ke startéru , nevíte prosím kudy dráty vedou , kde by se daly napíchnout zkoušečkou , nebo není někde na cestě pojka nebo relé? nebo mám ihned zalézt hlavou dolů a začít rozdělávat palubku ? závada se projevila poprvé a nic nenasvědčovalo že se něco takového stane... děkuji za odpověd.
P.L.
P.L.
-
Tomek
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Tomek
-
ludek
Díky, byla to nakonec rozpadená spínací skříňka ,ještě že je zezadu jakž takž přístup.
Auto je Tatra 613/4 model 1991 ,mám ji chvíli a bude se celá dělat.
Nejhorší pohled je snad na čalounění . přední sedačky ty 5ti barevné co vypadají jak angorská kočka se úplně rozpadají, usilovně sháním starší , nebo budu muset čalounit celé auto.
mám 2sady nepoužitých předních sedaček , červené a zelené kostečky, k dispozici výměnou .
P.L.
Auto je Tatra 613/4 model 1991 ,mám ji chvíli a bude se celá dělat.
Nejhorší pohled je snad na čalounění . přední sedačky ty 5ti barevné co vypadají jak angorská kočka se úplně rozpadají, usilovně sháním starší , nebo budu muset čalounit celé auto.
mám 2sady nepoužitých předních sedaček , červené a zelené kostečky, k dispozici výměnou .
P.L.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných