Katastrófa!!!!
-
karol
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Fuuuu, bol som v polsku niečo vybaviť, tak som sa tu neukázal, fakt lidičky, ste super, ale ak niekto bude vedieť o schopnej 4ke Mi, beriem hneď!
Presne ako vravi etiene, to je o ičovom motore, serve, elektrike, 5 kvalte a mne sa viac páči palubovka.
Už sme kompletne vypratali garáž, teda to čo s nej ostalo, v poisťovni je to na najlepšej ceste, len mi je s toho stále do plaču.
Ako to, že ostala len časť plechov, 50% karosérie úplne zmizlo, nechápem to.
Presne ako vravi etiene, to je o ičovom motore, serve, elektrike, 5 kvalte a mne sa viac páči palubovka.
Už sme kompletne vypratali garáž, teda to čo s nej ostalo, v poisťovni je to na najlepšej ceste, len mi je s toho stále do plaču.
Ako to, že ostala len časť plechov, 50% karosérie úplne zmizlo, nechápem to.
-
Marek
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
karol
No, ešte k tým otázkam, nebol to ten požiar v čerhove, to bolo tu u nás, v TV, tú tatru predávala nemocnica v TV, a bolo na ňu 5 záujemcov, len ja poznám riaditela, tak som to dojednal aby som mal na dražbe zaručene najlepšiu ponuku. Tak, a teraz už fakt neviem, či ten požiar bol nehoda, alebo niekoho môj postup nasral.
Dokonca ju chcel kúpiť aj Ondro Ertl, aj on bol medzi uchádzačmi.
No fakt, škoda jej, bola pekná.
Ale asi sa fest tresnem po peňaženke, zájdem do Prahy, do krnepa, a vezmem niečo odtial.
Ale potom, ak by niekto chcel kúpiť 613-3, tak budem mať jednu na predaj, teda, ešte sa rozhodnem, možno keď kúpim tatru s prahy, jebne mi na ňu meteorit, s mojím šťastím, ani by som sa tomu nečudoval. Ešte že som starú dobrú trojku nepredal, teraz by som nemohol počúvať ten krásny sound.
Dokonca ju chcel kúpiť aj Ondro Ertl, aj on bol medzi uchádzačmi.
No fakt, škoda jej, bola pekná.
Ale asi sa fest tresnem po peňaženke, zájdem do Prahy, do krnepa, a vezmem niečo odtial.
Ale potom, ak by niekto chcel kúpiť 613-3, tak budem mať jednu na predaj, teda, ešte sa rozhodnem, možno keď kúpim tatru s prahy, jebne mi na ňu meteorit, s mojím šťastím, ani by som sa tomu nečudoval. Ešte že som starú dobrú trojku nepredal, teraz by som nemohol počúvať ten krásny sound.
-
Marek
-
603
karol:
pekne... ze si sa verejne priznal k zmanipulovaniu verejnej drazby este s asistenciu riaditela, nemam na to slov...
inac casom sa dozvies, ze ondrej ti tu tatru pustil...
spravanie niektorych tatrovakoch je uz proste take...
niektori si nechaju vyplatit peniaze za diely, ktore niekolko mesiacov niesu schopny dodat... a trapi ich to??? ocividne nie...
pekne... ze si sa verejne priznal k zmanipulovaniu verejnej drazby este s asistenciu riaditela, nemam na to slov...
inac casom sa dozvies, ze ondrej ti tu tatru pustil...
spravanie niektorych tatrovakoch je uz proste take...
niektori si nechaju vyplatit peniaze za diely, ktore niekolko mesiacov niesu schopny dodat... a trapi ich to??? ocividne nie...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní