Tatra 57 "Áčko"
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 30 Dec 2008, 17:41
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 57a 1937
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Tatra 57 "Áčko"
Ale s jakou? Jsou tam dvě 
- Karel
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Feb 2006, 22:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já mám řidičák pouze na osobák 
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Tak ty jezdíš do práce Áčkem?
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Ale já mám blok B" na starter na pravé straně,je tam jen taková vypouklina ale převodovka z béčka má nálitek na startér na pravou stranu ale upnutí startéru je na štefty a startuje se zatažením páky tak nevím z čeho to bylo.Výstupy na olej má po boku bloku,ne vrchem jako u A"Původně jsem ten polomotor koupil nevědomky od jednoho pána v Hlinsku.Vozil mě A"nalitej po takovým dvorku a myslím že shodil nějakým lidem sušák na prádlo i s prádlem.Jel na sytič a chvíli na dvorku nebylo vidět přes dým.Měl řízení na levé straně,ale neměl původní podvozek.Já rychle naložil motor a zmizel,protože ho tam nějaká ženská kvůli prádlu seřvávala. 
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Jinak na mém Á" mám vše jak má být tzn.starter vlevo,řízení vpravo.
- Karel
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Feb 2006, 22:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já měl v Béčku ,,tahací,, startér vlevo. Domnívám se že startér vpravo mohla mít některá Káčka, protože oba motory s nálitky na obou stranách co mám původně prý pocházely z Káček.
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Tak já mám na jednom bloku jak jsem říkal tu vypouklinu na pravé straně.Ale je vidět že druhou stranu někdo zavařil a brousil.
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Není možné že bloky poválečné už to měli vpravo?
- JáPavel
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 04 Aug 2006, 09:15
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra
- Kontaktovať užívateľa:
Já jeden podobný kousek také mám. Před číslem je vyraženo K. Údajně se má jednat právě káčkový motor.
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Koukám rozvody na olej jsou áčkové.Ale převodovka by k tomu měla být s 2 otvorama na brz.vyrovnávač.
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Karel napísal:Petr-Plzeň napísal:Tak jezdi Tatrou do práce at se vyjezdíš.Já do práce Tatrou jezdím.
Nemůžu si pomoct, ale ten kolega, který dojíždí sklápěčkou T815, mi připadá jako ještě větší frajer
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Našel jsem i-veteránu nějaké Áčka
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- Karel
- Pravidelný diskutujúci
Ta černá limusínka vypadá dost zachovale. Má dokonce ještě krycí plechy motoru a ruční klakson, což dost často schází.
Pochybuji že za ten odstrojený roadster dostane 220 tis., i když jsou roadstery dost v ceně.
Osobně se domnívám že ceny obyčejných veteránů z 30tých let trochu stagnují. Pravděpodobně za to může trochu krize, ale hlavně to že dnes jsou více v kurzu veteráni z 60 tých let, se kterými se dá ještě slušně zajezdit a přitom nejsou takovou brzdou provozu (hlavně sporťáci z anglie či klasické ameriky).
Pochybuji že za ten odstrojený roadster dostane 220 tis., i když jsou roadstery dost v ceně.
Osobně se domnívám že ceny obyčejných veteránů z 30tých let trochu stagnují. Pravděpodobně za to může trochu krize, ale hlavně to že dnes jsou více v kurzu veteráni z 60 tých let, se kterými se dá ještě slušně zajezdit a přitom nejsou takovou brzdou provozu (hlavně sporťáci z anglie či klasické ameriky).
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Já si také myslím že cena 220tisíc za polovrak je dost.Musím se tomu dnes smát.Na přelomu 80a90 let jsem byl u jednoho starého pána u Plzně a ten měl za barákem plné pole veteránů.Nabízel mi Pragy Picolo z 32r za 2500Kčs a k tomu mi dával jednu za 1000Kčs na díly.Ta na díly byla ve stodole zavěšená pod trámy řetězama
Jenže nakonec z toho sešlo.Za tu cenu jsem koupil pojízdného Tudora na SPZ.
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Vím že to sem nepatří ale v Americe propagují toto.Doufám že mě neukamenujete Tatrováci 
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Na kolik by přišlo takto přeškolené áčko?? 
-
Petr-Plzeň
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Možná by takovéto přestavby rozjely u nás obchod.Kloním se radši k napodobeninám veteránům ale z nových dílů.V Americe na to je originál podvozek z motorem V8 a na to posadí karoserii buď předělanou nebo úplně novou.To by se na našich silnicích proháněly Tatry 87,57,Tatraplány,603 atd.Byla by to změna,než koukat na ty sériové obludy.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní