Proč to děláš?proč si to nevyřídíš s Ríšou interně?nebo z očí do očí-to málo lidí zvládá..řadíš se mezi ně i ty Jiřine?Mgr.Petr Naszrával napísal:Pro mojí maličkost největší Tatrašelma.
Vždycky se u tvých příspěvků bavím, ale tohle je mega ubohý
Proč to děláš?proč si to nevyřídíš s Ríšou interně?nebo z očí do očí-to málo lidí zvládá..řadíš se mezi ně i ty Jiřine?Mgr.Petr Naszrával napísal:Pro mojí maličkost největší Tatrašelma.
Však ty víš koho jsi přeplastikoval.Mgr.Petr Naszrával napísal:Jakej Ríša Vášo? Kdo to proboha je? Dej mi jeho adresu, já mu to klidně půjdu vyskvětlit! A bacha s těma vážkama, nebo si ještě hóóóódně rozmyslím poslání těch fotek Speciála se s. Husákem, co ode mě loudíš přes dva roky, a které už mám připravené k odeslání....
to je krásnéMgr.Petr Naszrával napísal:Bohužel nevím, to víš začínající sklerotik. Také už nejsem nejmaldší, junák jako Ty! Co se týče těch fotografií, tak ty nemáš... Tak bacha na ty vážky Vážko26.
To víš, moderní úmění, to je moje.. Vždyť mě znáš!vasa26 napísal:to je krásné.máš fantazii a rád maluješ-věnuji ti pastelky(předám na nějakém Tatra srazíku)
kdyžtak se pak přihlaš aby jsem na to nezapoměl
případně ti je až v prosinci po někom pošlu
![]()
fotku mámod někoho tobě blízce známého
Zajímavé řešení! Mně osobně drží zadní kapotu na mé zlaté T700 tohle:Štěpán napísal:na něčem ty dveře přece držet musí
Této pasáži nerozumím a nedává mi klidného odchodu, takže ještě než mi naskočí v sedmikile buf, odepisuji Ti. Nikdy jsem Ti žádné auto po nikom ze zmíněných potentátů nenabízel. A už vůbec ne se žloutenkou.vasa26 napísal: je mi šumák včem lítal husák a další...takový pacoš nejsem aby jsem scháněl auto se žloutenkou po husákovi štroug-ovi ,zem-ovi. mot-ovi. a dalších zadarmo drahých... nabuš si je
![]()
Souhlasím , nový svěží vítr z jiné planety..koušák napísal:škoda, zrovna to začínalo být zajímavé
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných