Svět bez hranic-Tatrováci bez Hranic
-
vasa26
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 08 Jún 2006, 22:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svět bez hranic-Tatrováci bez Hranic
Tak vás Vítám Tatrováci
...a jsem rád že můžu používat mapu CZ a SK v Celku
Těším se na Československý sraz po X Letech 
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To jako tatrováci z Kopřivnice a tatrováci z Bánovců? Nebo spíš je to určeno tatrovkářům a tatristům? Že bude ten humbuk i tady, to jsem teda nečekal. Jako by se někomu dosud bránilo jet z Bratislavy na sraz do Lednice nebo z Prahy na sraz do Bojnic. EU potřebuje velkou reklamu, aby mohla trochu zlepšit mínění lidí o sobě a tento humbuk kolem přeřezaných závor se náramně hodí. Trochu se to rozmázne v médiích a lidi to už pak dál roznáší sami. A vy jim pomáháte. Ale nakonec, co jsem taky mohl čekat, tady jsou lidi schopní dělat reklamu i podniku, který o to vůbec nestojí. Tak proč ne, že? 
-
Sedo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Júl 2004, 16:11 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Robil si niekedy reklamu zadarmo napr. firme Nike, Adidas tym, ze si ich loga, symboly nosil na tricku, polokoseli?Ambiciózní tajemníček napísal:To jako tatrováci z Kopřivnice a tatrováci z Bánovců? Nebo spíš je to určeno tatrovkářům a tatristům? Že bude ten humbuk i tady, to jsem teda nečekal. Jako by se někomu dosud bránilo jet z Bratislavy na sraz do Lednice nebo z Prahy na sraz do Bojnic. EU potřebuje velkou reklamu, aby mohla trochu zlepšit mínění lidí o sobě a tento humbuk kolem přeřezaných závor se náramně hodí. Trochu se to rozmázne v médiích a lidi to už pak dál roznáší sami. A vy jim pomáháte. Ale nakonec, co jsem taky mohl čekat, tady jsou lidi schopní dělat reklamu i podniku, který o to vůbec nestojí. Tak proč ne, že?
-
vasa26
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 08 Jún 2006, 22:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Rišane proč se bránit změně dějin??? o jaké reklamě píšeš???a jaké pomáhání???na sraz na slovensko nebránilo nic..... a povim ti že rozdíl mezi některýmy tatrováky je -v Kopřivnici je Tatra výnosnej Byznys to jsou ti praví Tatrováci??-či překupníci??????tuhle kopřivnickou reklamu nikdo nezmiňuje ..mimo jiné Slavný muzejní Krámek nebude mít brzy co prodávat díky lidovým cenám (vlastně pomalu už nemá)-třeba to řezání závor bude k něčemu dobré
začínám se přiklánět k Tatrovákům z Bánovců ale to je už moje věc..... 
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Dříve tu bylo za hranicemi Německo a normálně se tu přejíždělo, Poláky už jsme zahradili drátěnou oponou, aby sem nelezli, což se moc nedařilo, už před rokem 1989 byly v tom plotu vyrezlé ohromné díry.
A teď můžeme pěstovat pořád jenom pěšššší turistiku a to tady bylo i dříve, žádného celníka jsem tu v životě neviděl, ale zamčená závora přes cestu nezmizela, asi tupolánkovi nezbyl čas, aby ji sem přijel přeříznout... 
-
Palo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 16 Dec 2004, 17:46
- Tatry, ktoré vlastním: ---
- Kontaktovať užívateľa:
Na základe toho že poliakov najradšej vidíš za plotom, do nemecka by si chodil volne a topolánek je tupolánek, budeš možno sociálny nacionalista.Luboš napísal:Dříve tu bylo za hranicemi Německo a normálně se tu přejíždělo, Poláky už jsme zahradili drátěnou oponou, aby sem nelezli, což se moc nedařilo, už před rokem 1989 byly v tom plotu vyrezlé ohromné díry.A teď můžeme pěstovat pořád jenom pěšššší turistiku a to tady bylo i dříve, žádného celníka jsem tu v životě neviděl, ale zamčená závora přes cestu nezmizela, asi tupolánkovi nezbyl čas, aby ji sem přijel přeříznout...
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Používat výrobek, na který výrobce umístil značku a psát oslavy na nějakou značku na fórum je asi trochu rozdíl. O trikách Nike nebo Adidas Ti už něco správně napsal Ladis. A svým příspěvkem zde jsem chtěl hlavně zjistit, proč Vašek založil toto téma.Sedo napísal: Robil si niekedy reklamu zadarmo napr. firme Nike, Adidas tym, ze si ich loga, symboly nosil na tricku, polokoseli?
-
vasa26
- Pravidelný diskutujúci
Ambiciózní tajemníček napísal:Používat výrobek, na který výrobce umístil značku a psát oslavy na nějakou značku na fórum je asi trochu rozdíl. O trikách Nike nebo Adidas Ti už něco správně napsal Ladis. A svým příspěvkem zde jsem chtěl hlavně zjistit, proč Vašek založil toto téma.Sedo napísal: Robil si niekedy reklamu zadarmo napr. firme Nike, Adidas tym, ze si ich loga, symboly nosil na tricku, polokoseli?
Aby byl světový mír a lidé se měli rádi
-
martin h
Já jsem euroskeptik do morku kostí, z předpony "euro" se mě zvedá žaludek ale myslím si, že tohle bylo třeba. Když vyjedu z baráku na kopec tak vidím Němcům "do talíře." Náš kraj byl až do nedávné doby spíše německý než český, ale přiblížit se k hranici před rokem 1989 znamenalo si přivodit veliké problémy. Po roce 1989 sice bylo možné celkem svobodně projíždět hranici, ale mnohdy celníci dělali naschvály a zbytečně zdržovali, buzerovali a vytvářeli kolony......no prostě ze sebe dělali neohrožené pány hranic. Celník = ředitel zeměkoule. Jsem moc rád, že už je pokoj.
-
Sedo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Júl 2004, 16:11 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
vasa26 napísal:Ambiciózní tajemníček napísal:Používat výrobek, na který výrobce umístil značku a psát oslavy na nějakou značku na fórum je asi trochu rozdíl. O trikách Nike nebo Adidas Ti už něco správně napsal Ladis. A svým příspěvkem zde jsem chtěl hlavně zjistit, proč Vašek založil toto téma.Sedo napísal: Robil si niekedy reklamu zadarmo napr. firme Nike, Adidas tym, ze si ich loga, symboly nosil na tricku, polokoseli?
Aby byl světový mír a lidé se měli rádi
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní