Neotvoritelne dvere
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Neotvoritelne dvere
Helou,
na mojej specialke sa stal jeden velmi kuriozny problem. Pri chybe riadiacej od centralu sa "zakusol" motorcek centralneho uzamykania vo dverach v polohe "zamknute" a dvere nejdu otvorit. "Stuplik" sa neda vytiahnut, klucka zvonka ani znutra nieje zaseknuta, ale zjavne sa dvere spravaju ako zamknute. Co sa s tym da robit aby som ich otvoril, ako sa dostat k zamku ?
na mojej specialke sa stal jeden velmi kuriozny problem. Pri chybe riadiacej od centralu sa "zakusol" motorcek centralneho uzamykania vo dverach v polohe "zamknute" a dvere nejdu otvorit. "Stuplik" sa neda vytiahnut, klucka zvonka ani znutra nieje zaseknuta, ale zjavne sa dvere spravaju ako zamknute. Co sa s tym da robit aby som ich otvoril, ako sa dostat k zamku ?
- dzordzi
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 30 Mar 2007, 18:27
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
klučka
Mne sa toto tiež stalo, cuplík neišel ani pohnúť-klučky cvakali naprázdno... Potom ma to už nasr. tak som Hodne drbol po klučke z vonku a ono to vyskočilo! Ale skús to otvoriť normálne z drátom-jak ked otváraš zlomené klučky,napr...
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Kontaktovať užívateľa:
-
ziza.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
nefungující klika
Moji milí rádcové, už zase mám dotaz:
to se opravdu musí vyndat okno s rámem, abych nasadil vypadlý čudlík táhla zámku k venkovní klice? Jestli ano, tak to snad raději budu nastupovat k volantu po anglicku z prava.
to se opravdu musí vyndat okno s rámem, abych nasadil vypadlý čudlík táhla zámku k venkovní klice? Jestli ano, tak to snad raději budu nastupovat k volantu po anglicku z prava.
-
ziza.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
ziza.
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Strécu ano, moudrý konstruktér uložil ve dveřích před šrouby držící kliku právě rám okna. Potřebuješ-li tedy opravdu demontovat kliku ze dveří, nezbude Ti nic jiného než rám vytáhnout (a pak strávit půl dne jeho pasováním vůči otvoru v karoserii, vůči těsněním, vůči sklu a vůči dveřím při zachování rozumného kompromisu mezi zatékáním do kabiny, foukáním do kabiny, vůči velikosti ovládací síly na klice potřebné k otevření dveří, vůči velikosti síly potřebné k plnému uzavření dveří ve spojistosti s tím, aby dveře lícovaly se zbytkem karoserie). Tedy vyvinul jsem onehdy asi ze 3 plochých klíčů takový ohýbaně - svařený vehement, kterým šly i ty šroubky povolit a klika šla sundat, ale jednak nešly potom nijak chytit zpět a druhak jsem v jedněch dveřích objevil namísto šestihranných hlav šroubků hlavy kulaté, na plochý šroubovák, pod originální vrsvou dutinového "vosku". Slova která jsem následně pronesl na adresu výrobce vozidla jsou zde nepublikovatelná, a to ani po 22 hod....
-
ZIZA.
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Kontaktovať užívateľa:
Rozvod nemožný bez trvalej psychickej ujmyZIZA. napísal:No tedáá... nepotěšil jsi mě, strycu, avšak i tak vřelý dík za ušetřené boule na mozkovně a zlámané prsty. Also, buď teda přehodit celé dveře nebo kliku vyřezat flexou a novou vevařit, že? Až se budu s Mary Loo rozvádět, všechno to na ní u soudu prásknu.
- Radinko
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 06 Apr 2007, 15:00
- Tatry, ktoré vlastním: svoje
- Kontaktovať užívateľa:
To neviem, ale raz za čas ich všetci vyhľadávame.
http://www.tatraportal.sk/forum/viewtopic.php?t=2689
http://www.tatraportal.sk/forum/viewtopic.php?t=2689
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných