Ale je to len moj nazor
Nové kolesá
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
auto sa stava historickym vozidlom po patricnej testacii a vydani preukazu historickeho vozidla.. na to musi automobil splnovat viacero kriterii, vek je len jedna z nich.... pokial auto nema taky prukaz je to obycajna stara kara... a zial moja chromka je na denne behanie, ci sa to niekomu paci alebo nie... ale casom ju zrestaurujem, a skryjem aby ju fakt niekto nevidel....
- tomas
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
- Kontaktovať užívateľa:
Stevo ja som nepisal, ze bawor E32 je historicky voz, ale ze rozmer 205/70 R14, nebodaj 215/70R14 je uz historicky rozmer. Vyraba ho uz len zopar firiem na svete. Bezny uz vobec nieje. Neda sa hovorit o nejakom modernom vzorku a o gumovej zmesi a konstrukcii pneumatiky uz vobec. Preto su tie pneumatiky zastarane ... Nech si kazdy hovori co chce. Dokonca sa divim, ze taketo gumy na dvojtonove auto este niekto v roku 94 daval. Priemerom disku 14" su dokonca aj brzdy obmedzovane. Nedaju sa dat vacsie kotuce atd ... Ale v Tatre sa niet comu divit ...
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
aha takže mám v háji brzdy. Budem s tým musiet nieco robit. Dakujem za operatívnu poznámku. To nebude MP7-ckami.
603: Samozrejme, treba vela skryt chromku. Ze uz ju ani ty nikdy neuvidis to je najlepšie tak. Treba vela. Inak nerozumiem co ti tolko hucia do tych kolies. Nech si kazdy da na auto co chce. Ked budem chciet tak na T87 narvem 20" a motor T613 a tmavé okná.
Iné je že potom by som asi od niekoho zchytal šlapáka na koleno ale je to kadého vec
603: Samozrejme, treba vela skryt chromku. Ze uz ju ani ty nikdy neuvidis to je najlepšie tak. Treba vela. Inak nerozumiem co ti tolko hucia do tych kolies. Nech si kazdy da na auto co chce. Ked budem chciet tak na T87 narvem 20" a motor T613 a tmavé okná.
Iné je že potom by som asi od niekoho zchytal šlapáka na koleno ale je to kadého vec
-
bedo
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
kolesa
je fajn citat ako sa natahujete ja mam na chromke elektrony a zrkadla
z bavoraku aby toho nebolo malo tak kridlo zo 700 a som spokojny
aj ked mi za to poniektori brblu elektrony su len na vzhlad to je jedina
funkcia ktoru maju voci plechacom
-
bedo
kolesa
je fajn citat ako sa natahujete ja mam na chromke elektrony a zrkadla
-
avatt
-
D.A.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 40 neregistrovaných