stastnytatrovak napísal:Dakujem za tipy. Ono ja idem za chvilocku na dlhu trasu s Tatrou, a bol by som rad, keby isla dobre...
Nemoze niekto poradit, ako nastelovat tie karburatory ? Vystroj mam :
s
Srubovak a ucho

Ako ma niekto navod napr. "Vsetky styri srubky dat na doraz, potom ladit tri otacky von, atd..." ?
Vôbec to nie je ľahké odpovedať na túto otázku a nieto ešte riešiť tento problém.
1. Nastavenie karburátorov - nastavia ich v servise Škodovky, pretože majú na to prípravky.
Tie mám aj ja, ale ani v tom nemusí byť chyba. Ide samozrejme aj o to aké sú vôle na hriadeľoch škrtiacich klapiek, či náhodou nenasávajú falošný vzduch.
Je dôležitý nástrek injektorov a či vôbec fungujú, či majú spätný ventil - tie malé guličky.
2. Či sú správne nastavené - zoradené súhlasné otvárania škrtiacich klapiek obidvoch karburátorov. Ak nie sú správne zladené bude to cukať jedna radosť a ťah motora bude v kýbli.
3. Elektrické káble - vysokonapäťové - musia byť 100% ale zainteresovaní vedia čo stoja dobré nové káble na 8 valcov keď jeden stojí zhruba 300 - 400 Sk. Vyrobia vám ich napr. v ELIT predajni.
Dôležité však je aby na ne prichádzala tá správna energia a to znamená že prmár musí byť úplne v poriadku a ak je dobrá indukčná cievka a prepojovací VNM kábel medzi cievkou a rozdeľovačom je vysoká pravdepodobnosť, že aj iskra bude mať požadovanú teplotu. A ako vidno tento komplex otázok poväčšinou sa nedá riešiť na kolene. A dať si to urobiť v autorizovanom servise to tiež niečo stojí.
4. Z vlastných skúseností viem, napríklad, že sa mi oveľa viac osvedčil v takýchto prípadoch diferenciál pre horský prevod ako pre cestný.
Som však rád, že na týchto stránkach uverejňujú aj schopní a nezištní ľudia, ktorí nielenže fandia tatrám, ale majú s týmiti autami skutočnú trpezlivosť, lebo s každým riešeným problémom odborne rastú.
Fero Juhás, Ďurkov, 0907 46 46 00