Repasovanie tlmičov
-
JáGr
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 12 Jan 2005, 01:41
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Repasovanie tlmičov
Boli sme v Zlatých Klasoch - tlmiče boli v totálne vytečené a vybité behom hodiny nám ich zrepasovali cena cca 900Sk/Ks myslím že do pohody a vyzerá aj celkom kvalita
- Prílohy
-
- DSCN2030.JPG
- (648.39 KiB) 803 stiahnutí
-
- DSCN2031.JPG
- (599.84 KiB) 962 stiahnutí
-
JáGr
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 12 Jan 2005, 01:41
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Repasovanie tlmičov
Jasné aj podložky trošku ťažšie sa osadzujú a myslím že je super riešenie oproti SOS Brno 1800 Kč/Ks
-
smejo
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- MarekK
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 23 Jún 2005, 21:48
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-4 (1993)
- Kontaktovať užívateľa:
je to naokraji ZK, nieje sa čoho báť.
Ondrej: tá podložka je vysoká cca 4mm, a nieje s tým žiaden problém, vložíš tlmič do mcpersona, dáš podložku a zatiahneš maticu a je hotovo... podlamna ten kto jazdí s prázdnym autom a len každú druhú sobotu , alebo len na zrazy, tak to stačí. Tomu , ako ja, čo cez výkend má kufor naplnený povrch a jazdí denne je to dobré tak do 20 000km, potom to je ešte stále lepšie ako staré vyšmatlané...a vymenit to za 1000cku predsa nieje problém.
kludne to možem odporučit!!!
Ondrej: tá podložka je vysoká cca 4mm, a nieje s tým žiaden problém, vložíš tlmič do mcpersona, dáš podložku a zatiahneš maticu a je hotovo... podlamna ten kto jazdí s prázdnym autom a len každú druhú sobotu , alebo len na zrazy, tak to stačí. Tomu , ako ja, čo cez výkend má kufor naplnený povrch a jazdí denne je to dobré tak do 20 000km, potom to je ešte stále lepšie ako staré vyšmatlané...a vymenit to za 1000cku predsa nieje problém.
kludne to možem odporučit!!!
-
Ignác Shustala
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 39 neregistrovaných