Úžasná jazda
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
Chjo, to mi teraz pripomenulo ako jeden kamarát dostal do daru Škodu 100. Bola v dobrom stave, akurát už skoro nešli brzdy, volant mal vôlu 40 otáčok
, karoséria bola celkom dobrá, už i do strechy si bez problémov vrazil šrubovák, no motor to malo vymenený.
Jo, a po bokoch ružovým sprejom napísané cez celé auto ŠKODA 100 WRC. Super kára.
No a som sa ho pýtal ako to jazdí. a on mi na to: "Ale hej, aj 50 som na tom išiel, keď som to niesol do šrotu" a ja mu hneď "A rýchlejšie?" a on "No, bál som sa.............o život
"
cool. Inak chlapec si vozí zadok na HF Turbo, ale je pre každú srandu
Jo, a po bokoch ružovým sprejom napísané cez celé auto ŠKODA 100 WRC. Super kára.
No a som sa ho pýtal ako to jazdí. a on mi na to: "Ale hej, aj 50 som na tom išiel, keď som to niesol do šrotu" a ja mu hneď "A rýchlejšie?" a on "No, bál som sa.............o život
cool. Inak chlapec si vozí zadok na HF Turbo, ale je pre každú srandu
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Čteš ještě dobře, také hlavně nepřehlédni to s "velkou snahou" to znamená, že ne ten první favorit na který narazíš bude dobrý, ani ten desátý, ale tak jednou do roka se tady v bazarech ve východních Čechách možná jeden objeví. Naštěstí se jich tu objevuje asi 10000x víc než šestsettřináctek, tak je z čeho vybírat...
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
To, čo sa u nás po uliciahc pohybuje a samozvane tomu majitelia hovoria "tunené fávo" alebo "tunená stodváca", to nie je žiadny tuning, lebo pokiaľ si dobre spomínam, tuning je úprava vozidla za dosiahnutia jeho lepších vlastností.
čiže znížený podvozok, zvýšený výkon motora, prípadne kratšie prevody, ak ide o street fightera a podobne.
ale 40 spojlerov, odkvapová rúra miesto výfuku a nálepky, to nie je tuning. bral by som za to rodné listy kua
čiže znížený podvozok, zvýšený výkon motora, prípadne kratšie prevody, ak ide o street fightera a podobne.
ale 40 spojlerov, odkvapová rúra miesto výfuku a nálepky, to nie je tuning. bral by som za to rodné listy kua
- tomas
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
- Kontaktovať užívateľa:
Lubos, ano. Jediny ako tak dobry favorit bol az od 1993, dostal vstrekovanie a dalsich "128" zlepseni. Mozno sa teraz bude niekto na mna hnevat, ale ja favorita za auto nepovazujem. Podla mna je to blbost na kolesach. Ono na to aby z toho niekedy este nieco bolo uz neboli peniaze. Dosli. Preto je favorit to co je. Ale ako posunovadlo to staci.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných