Ondrej - jó, ta více jak 1 metr dlouhá tyčka na měření oleja mně taky ze začátku dostala, holt made in CCCP

. A za plynem de pěkně, ovšem při jízdě max. povolenou rychlostí ( která je u těchto mašin 80km/hod.) jsem měl pocit, že se mi rozpadne pod zadkem

. Ovšem existují "Piloti", kteří dosahují rychlosti přes 110 km/hod. Jak? Jednoduše - vydělají vnitřek hrubého čističe paliva (takové ty lamelky) a potom aj sítko na skleničce a ara letííí....

Potom však již tak velká spotřeba letí do nadpozemských výšun.
Jozeph :
ZIL patri medzi najlepsie terenne auta na svete
No tak to bychom tady mnohli vést celkem plamenó diskuzi. Pokud budeme uvažovat ve stejné kattegorii (tedy střední terénní automobil s nosností do cca 6 - ti tun) tak mě jednoznačně vyjde na tom lépe vobyčéná PV3S. A i ta Tatrovka, řekněme i blná T815 4x4, tak ta si v terénu taky povede lépe. Ale v rámci objektivity bychom moseli dát řekněme "trasu" nebo nějaké "okruh", kde by se všechny mou jmenované typy vyskoušely za přesně danných podmínek a vysledovaly tak veškeré údaje - čas, spotřeba, zapínání uzáv, použití redukcí, atd. Což jaksi považuji za nereálné - mě u "firmy" auta jen tak nepučí

. Je to hold na tobě